Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι διαιτητές του στέρησαν τη νίκη

Δημοφιλή

Τρεις τεχνικές ποινές, δύο αποβολές και συνεχόμενες βολές, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, ήταν αρκετά στοιχεία για να κρίνουν την έκβαση του αγώνα στην Πάτρα. Ο Προμηθέας επικράτησε του ΠΑΟΚ mateco με 84-77, για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε ένα παιχνίδι που ακόμη και με αυτή την εξέλιξη, η ομάδα μας το διεκδίκησε ως το τέλος και έχοντας εκτός αποστολής Love και Καμπερίδη.

Με το σκορ στο 69-62 και μετά από καλάθι του Γιάνκοβιτς, στον οποίο έγινε φάουλ που δεν καταλόγισαν οι διαιτητές και ενώ απέμεναν 6’41’’ για τη λήξη οι διαιτητές απέβαλαν τον κόουτς Λυκογιάννη με δύο συνεχόμενες τεχνικές ποινές και αμέσως μετά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάση Χατζόπουλο, που δικαίως διαμαρτυρήθηκε για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα. Με 3/4 βολές από τον Γιαννόπουλο ή διαφορά πήγε στους 10 (72-62), αλλά ο ΠΑΟΚ mateco δεν τα παράτησε. Επανήλθε στο παιχνίδι, μείωσε στους 3 (73-70 στο 36’), αλλά δεν άντεξε ως το τέλος.

Τι είχε συμβεί ως τότε; Ο ΠΑΟΚ mateco που αγωνίστηκε χωρίς τους Jermaine Love και Γιώργο Καμπερίδη, είχε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και με τρίποντο του DiLeo, πήρε προβάδισμα (8-12) στα μισά της πρώτης περιόδου. Έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 8 (10-18 στο 8’), πριν το 15-20 του 10ου λεπτού.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και στη δεύτερη περίοδο και ο ΠΑΟΚ mateco που συνέχιζε να έχει το προβάδισμα (27-33 στο 17’), ωστόσο ο Προμηθέας με τρίποντο του Gaddy στη λήξη του ημιχρόνου προηγήθηκε 43-41. Με τρίποντο του Χριστοδούλου ο ΠΑΟΚ mateco μείωσε στον πόντο (48-47), το έκανε και λίγο αργότερα με τρίποντο του Griffin (53-52). Ο Προμηθέας με καλάθι του Hunt άνοιξε τη διαφορά (62-53), αλλά ΠΑΟΚ mateco επέστρεψε με τρίποντο του DiLeo (62-59).

Ο Ρογκαβόπουλος με τρίποντο έφερε τη διαφορά στους 6 (65-59) στο τέλος της τρίτης περιόδου, για να έρθει η αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου και οι αποφάσεις των διαιτητών περίπου επτά λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα για να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 43-41, 65-59, 84-77

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία