Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι αριθμοί του Ολιβέιρα στη Super League

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης των «ασπρόμαυρων» και όπως αποκαλύπτει η FORZA που κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο (26-27/6), στη λίστα του είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα με τους ιθύνοντες της ομάδας να ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του.

Φυσικά ο 29χρονος Πορτογάλος φορ (κλείνει τα 30 τον ερχόμενο Αύγουστο), είναι ένα όνομα γνωστό στο ελληνικό κοινό από την διετή του παρουσία στη Super League και την ΑΕΚ.

Το καλοκαίρι του 2019 αποκτήθηκε από τη Νόριτς αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ και σε δύο σεζόν στα ελληνικά γήπεδα πέτυχε 26 γκολ και μοίρασε δέκα ασίστ, σε 70 συμμετοχές.

Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν η πρώτη, αφού σε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέτυχε 14 γκολ και έδωσε άλλες πέντε ασίστ, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε τα 16 με εννέα ασίστ σε 34 εμφανίσεις.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπιασε και πάλι διψήφιο αριθμό τερμάτων πετυχαίνοντας 10 γκολ (με μια ασίστ) σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος συνολικά για 1992 λεπτά.

Από αυτά τα 10 γκολ  στο πρωτάθλημα πέτυχε έξι, σε 26 συμμετοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Κουλιεράκης μένει εκεί που είναι

Δεν αλλάζει εκπροσώπηση ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με την εταιρία «Prosport» να ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της...

Στην ίδια κατηγορία