Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αγώνες του Φράνκε και του Σαλούστρου με τις Εθνικές

Δημοφιλή

Διακοπή έχει αυτή την εβδομάδα η Basket League, με το ελληνικό πρωτάθλημα να ξεκινάει και πάλι το σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου. Οι Εθνικές ομάδες έχουν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με δύο καλαθοσφαιριστές από το ρόστερ του ΠΑΟΚ να έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Ο λόγος για τους Χρήστο Σαλούστρο και Γιαννίκ Φράνκε.

Ο έμπειρος Έλληνας φόργουορντ του Δικεφάλου βρίσκεται στις κλήσεις της «γαλανόλευκης» για τα επικείμενα ματς των «παραθύρων». Χθες (7/11) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου.
Η Ελλάδα θα αγωνιστεί κόντρα στη Λετονία την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ενώ θα έρθει αντιμέτωπη και με το Βέλγιο την ερχόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Επιπλέον, για μία ακόμη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας ενσωματώθηκε ο Γιαννίκ Φράνκε. Ο γκαρντ του Δικεφάλου είχε ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και κατά τη διάρκεια του EuroBasket, αν και είχε σταθεί άτυχος, διότι τραυματίστηκε και έχασε κάποιες αναμετρήσεις.

Ο Ολλανδός επέστρεψε στην αποστολή, με την Ολλανδία να αντιμετωπίζει την Ουκρανία στις 11 Νοεμβρίου, αλλά και την Ισπανία τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο διεθνών παικτών, θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ξεκινήσει επισήμως η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου.


Τελευταία νέα

Προπονητής στην Αγγλία απολύθηκε λόγω σχέσης με παίκτριά του!

Η γυναικεία ομάδα της Λέστερ απέλυσε τον προπονητή της Γουίλι Κερκ έπειτα από εσωτερική έρευνα κατά την οποία διαπιστώθηκε...

Στην ίδια κατηγορία