Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Βιεϊρίνια μίλησε έξω από τα δόντια

Δημοφιλή

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε σε ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή των οπαδών του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε σε όλα.

Ο Πορτογάλος σημείωσε πως για την κατάσταση που που υπάρχει φταίνε όλοι και πρέπει να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, ενώ τόνισε πως όποιος δεν μπορεί είναι καλύτερο να φύγει!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι θεωρεί ότι φταίει για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Το θέμα είναι ότι είναι μακριά από τον στόχο μας. Φταίμε όλοι, όποιος αγαπάει, όποιος πονάει για την ομάδα πρέπει να καταλάβει ότι δεν φταίει μόνο ένας, από την στιγμή που δεν πετυχαίνουμε τους στόχους μας φταίμε όλοι. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και πρώτοι εμείς γιατί δεν είναι εικόνα αυτή που έχουμε δείξει. Πρέπει να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε 100%. Όλα μαζί με τις κακές εμφανίσεις δημιουργούν αυτό το κλίμα. Θα βγούμε από αυτή την κατάσταση, το υπόσχομαι εγώ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε την εικόνα και τα αποτελέσματα».

Για τα νέα πρόσωπα στον ΠΑΟΚ:

«Ξέρουν που έχουν έρθει, εγώ είχα πει ότι για εμένα, είναι καλό με τον Γκαρσία, αλλά και με τον Λουτσέσκου ότι είναι προπονητές που τους σέβονται οι παίκτες. Δεν είναι θέμα, ξέρουν που βρίσκονται και τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Δεν είναι ο κάθε χαρακτήρας το ίδιο, άλλοι δένονται περισσότερο με τον σύλλογο, κάποιοι άλλοι όχι».

Για τα θέματα που υπήρχαν στα αποδυτήρια:

«Δεν ξέρω τι έχει βγει προς τα έξω. Δεν υπήρχε πρόβλημα. Τουλάχιστον από εμάς από όσο ξέρουμε τον Λουτσέσκου δεν υπάρχει πρόβλημα, ξέρουμε τον τρόπο του και δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας. Αυτό το ότι είμαστε δεμένοι, είμαστε μια οικογένεια και αυτό το έχουμε χάσει λίγο, πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας, πρέπει να δεθούμε περισσότερο, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Θα πρέπει να καταλάβουν και οι καινούργιοι παίκτες ότι υπάρχουν απαιτήσεις.

Εγώ δεν είμαι στην διοίκηση, δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να σκέφτομαι ποδοσφαιρικά. Είναι κάτι καινούργιο που δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή. Είναι κάποιοι παίκτες που είναι καινούργιοι και λόγω της πανδημίας δεν έχουν γνωρίσει ακόμη τον πρόεδρο. Εγώ σαν αρχηγός παλεύω να είμαστε όλοι μαζί, αν φταίει ότι δεν έχουμε τεχνική διευθυντή, αν δεν έχουμε τον έναν τον άλλο, δεν το ξέρω μπορεί να φταίει, αλλά ακόμη και έτσι εμείς πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας.

Αυτοί που είναι αδιάφοροι πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ δεν υπάρχει αδιαφορία, γιατί αν υπάρχει αδιαφορία κάτι κάνουμε λάθος. Πιστεύω ότι με ένα καλό αποτέλεσμα, με μια καλή εμφάνιση όλα μπορούν να αλλάξουν. Φυσικά στη διακοπή πρέπει να αλλάξουν και κάποια πράγματα, γιατί δεν φταίμε μόνο εμείς, φταίμε όλοι μαζί, πρέπει να κάτσουν αυτοί που αποφασίζουν να μιλήσουν μεταξύ τους, να δούνε τι φταίει και να το αλλάξουν.

Αν έχετε καταλάβει κανένας δεν έμεινε με το στόμα ανοιχτό, με αυτό που έγινε, όλοι ξέρουν. Δεν είναι ότι εγώ ως αρχηγός και οι πιο παλιοί δεν έχουμε ενημερώσει τους καινούργιους, το ξέρουν, άλλος αντιδράει διαφορετικά στη πίεση. Υπάρχει η πίεση και το άγχος να κερδίσεις παιχνίδια και τίτλους, κάποιοι δεν μπορούν να αντιδράσουν σωστά. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που φταίμε.

Εμείς πρέπει να τα αλλάξουμε αυτά, εγώ δεν ζητάω ευθύνες από κανέναν, εμείς φταίμε αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά, ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν μπορούμε να μένουμε στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάμε το παρών και το μέλλον. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, ας ζητήσει να φύγει, ας ζητήσει να γίνει κάτι. Αυτή η ομάδα έχει απαιτήσεις και αν δεν μπορείς να σηκώσεις αυτές τις απαιτήσεις, τι κάνεις εδώ;

Εγώ τους έχω πει ότι στον ΠΑΟΚ δεν ζητάμε να κερδίζεις κάθε ματς και να παίρνεις τίτλους, αλλά ο κόσμος ζητάει να ιδρώνεις την φανέλα, αυτό θέλουν όλοι στον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός πως ο κόσμος είναι τρελαμένος:

«Δεν είστε μόνο εσείς τρελαμένοι, είμαστε και εμείς, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το ίδιο τρελαμένοι με εσάς, αλλά εγώ αγαπώ αυτή την ομάδα για τον τρόπο που ζείτε εσείς αυτή την ομάδα, για αυτό και εγώ προσπαθώ να την ζω έτσι.

Η θα νιώθεις ή δεν θα νιώθεις, μπορούμε να τα βάλουμε σε μια ζυγαριά. Την εποχή του Γκαρσία, του Μουσλίμοβιτς, του Σάντος δεν μπορείς να την συγκρίνεις, για αυτό και την αγάπησε ο κόσμος, έβγαζε πάθος. Το ίδιο και στο νταμπλ, αυτή η ομάδα είτε στην επίθεση, είτε στο κέντρο είτε στην άμυνα έβγαζε πάθος, αυτό έχει αλλάξει. Αυτή τη στιγμή δεν σηκώνεις κεφάλι, κατεβάζεις το κεφάλι, δουλεύεις παλεύεις για να αρχίσεις σιγά-σιγά να σηκώνεις το κεφάλι».

Για τον τραυματισμό του:

«Έκανα μαλακία με το πόδι γιαυτό είμαι έξω τώρα, νομίζω σε έναν χρόνο μπορεί να με δείτε σε άλλο πόστο».

Για το μέλλον του:

«Να τελειώσω πρώτα και μετά να δούμε πώς θα κάνω την δουλειά, γιατί έχω τις γνωριμίες αλλά δεν είναι εύκολο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία