Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσόλακ ψηφίζει Μάλμε

Δημοφιλή

Ο Αντόνιο Τσόλακ αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Σουηδική Μάλμε, με τον Κροάτη φορ να καλοβλέπει την παραμονή του εκεί.

Ο 27χρονος παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ της εν λόγω χώρας τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στη συγκεκριμένη ομάδα.

Αναλυτικά το κομμάτι της συνέντευξης που αφορά το μέλλον του:

Θες να μείνεις στη Μάλμε;

«Ναι φυσικά! Νιώθω πολύ καλά εδώ και αυτό σημαίνει πολλά για έναν παίκτη. Ευχαριστιέμαι κάθε αγώνα, κάθε προπόνηση και έρχομαι με ευχαρίστηση στο Eleda stadium καθημερινά. Σημαίνει πολλά για μένα το ότι βρίσκομαι εδώ. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας 6 σημαντικούς μήνες και θέλουμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα.

Έχετε μιλήσει με τη Μάλμε για το μέλλον σου στο Κλαμπ;

«Όχι. Πάντα συζητάμε με τους ανθρώπους της Μάλμε, αλλά τώρα μιλάμε μόνο για τους αγώνες. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε για το μέλλον γιατί παίζουμεε αγώνες ανά τρεις ημέρες. Παρόλα αυτά τα σημάδια δείχνουν πως είναι χαρούμενοι όπως και εγώ. Δεν χρειάζεται τώρα να μιλήσουμε για εμένα γιατί… ζούμε τη στιγμή. Όταν ο τεχνικός διευθυντής, Ντάνιελ Άντερσον θεωρήσει πως είναι η σωστή στιγμή να μιλήσουμε για αυτό θα το κάνουμε. Δεν αγχωνόμαστε».

Προηγούμενο άρθροΓκαρσία και επίσημα
Επόμενο άρθροΜάθημα τακτικής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό...

Στην ίδια κατηγορία