Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Τσόλακ πήρε βραβείο

Δημοφιλή

Ο Αντόνιο Τσόλακ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Αναλυτικά από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

O ΠΑΟΚ πήρε ένα ακόμα σπουδαίο διπλό στην έδρα της ΑΕΚ. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κυριάρχησε πλήρως της αντιπάλου, δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου από την Ένωση και με ένα γκολ κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το ΟΑΚΑ.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ του αγώνα ο Αντόνιο Τσόλακ . Ο Κροάτης φορ σημείωσε το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλου μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό στη Μάλμε, έχοντας καλή παρουσία σε όλο το παιχνίδι, πέρα από τη φάση του γκολ κι έδωσε πολλές μονομαχίες μου τους αντίπαλους αμυντικούς.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Τσόλακ είχε σκληρό αντίπαλο αλλά επικράτησε στα σημεία και πήρε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο Ισλανδός έκανε μία σπουδαία εμφάνιση, κέρδισε όλες τις μονομαχίες που έδωσε και συνέβαλε τα μέγιστα στο να κρατήσει η ομάδα του ανέπαφη την εστία της.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Λευτέρης Λύρατζης . Ο δεξιός μπακ του Δικεφάλου έκανε μία ακόμα μεστή εμφάνιση με θετικό πρόσημο, με προσφορά σε άμυνα κι επίθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Xειρουργείο για Τσαούση

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς πρόκειται να υποβληθεί ο Μάριος Τσαούσης. Ο νεαρός αριστερός μπακ, που φέτος έπαιξε ως δανεικός από...

Στην ίδια κατηγορία