Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Saturday, October 17, 2026

Ο Τσάλοφ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη

Δημοφιλή

O Tσάλοφ στάθηκε άτυχος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, αφού μόλις στο πρώτο φιλικό κόντρα στη Μπέβερεν, αποχώρησε στο 79ο λεπτό με ρήξη έξω μηνίσκου.

Μετά από λίγες μέρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο Λονδίνο, ξεκινώντας άμεσα την αποκατάσταση με στόχο την γρηγορότερη επιστροφή στη δράση. Μετά από τέσσερις μέρες παραμονής στην Αγγλία, ο Τσάλοφ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όπως αναφέρει το ποστάρισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Telegram, ο πόνος αρχίζει και υποχωρεί μέρα με τη μέρα, συνεχίζοντας τις ασκήσεις αλλά και την παγοθεραπεία, ευχαριστώντας άπαντες για τη στήριξή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ρώσος φορ:

«Επέστρεψα στην Ελλάδα. Το ταξίδι πήγε πολύ καλά και πλέον ξεκίνησε η καθημερινή ρουτίνα στο σπίτι: απλές ασκήσεις που επαναλαμβάνονται κάθε μέρα, διατάσεις, παγοθεραπεία και ξανά από την αρχή. Προς το παρόν η βελτίωση είναι μόλις αισθητή, όμως ο πόνος μειώνεται μέρα με τη μέρα – και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Συνεχίζουμε δυνατά!  Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τις όμορφες ευχές!».

 



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Όταν κοντραρίστηκαν ΠΑΟΚ-Ματσάρι στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΟΤ Ηρακλής Φούρνοι Βενέτη θα κοντραριστούν την Κυριακή 18/10 στο γήπεδο της Τούμπας για το...

Στην ίδια κατηγορία