Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τόμας για την νίκη με τον Παναθηναϊκό

Δημοφιλή

Ο Μπράντον Τόμας παραχώρησε δηλώσεις παραχώρησε στην κάμερα του PAOK TV.

Ο Ισπανός φορ αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε, στο ντεμπούτο και το τέρμα του Τάισον, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο πολύ ήθελε το γκολ στην γεμάτη Τούμπα:

«Το ήθελα πολύ. Είναι σημαντικό γιατί βοήθησα την ομάδα. Επίσης, είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω για τους φιλάθλους μας. Μας υποστηρίζουν κάθε φορά. Είναι ένα σημαντικό γκολ για μένα αλλά νομίζω και για την ομάδα».

Για το αν έχει ξεχάσει ήδη το παιχνίδι:

«Όχι νομίζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν θα ξεχάσω το γκολ που σημείωσα μπροστά στον κόσμο μας, αλλά σίγουρα πρέπει να απολαύσουμε την μέρα σήμερα (σ.σ. 18/1) αλλά να την ξεχάσουμε αύριο (σ.σ. 19/1) και να επικεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια που έρχονται κόντρα στην ίδια ομάδα».

Για τον Τάισον:

«Είναι πολύ καλός. Γνωρίζαμε την ποιότητά του, είναι πολύ έμπειρος και είναι και πολύ καλό παιδί. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο του και για το γκολ του. Σίγουρα ήρθε για να μας βοηθήσει πολύ».

Για τα επόμενα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όπως είμαστε το τελευταίο διάστημα. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Πρέπει να παίξουμε, να πιέσουμε όλοι μαζί ώστε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και το μεθεπόμενο που είναι εξίσου σημαντικά».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία