Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O τίτλος περνάει (και) από τη Λαμία

Δημοφιλή

H oμάδα νέων Κ-19 του ΠΑΟΚ επιδιώκει να κατακτήσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα και θα το καταφέρει εφόσον κερδίσει και τα τέσσερα ματς που απομένουν, χωρίς να κοιτάζει τα αποτελέσματα, που θα φέρει ο βασικός της αντίπαλος, που είναι ο Ολυμπιακός. Μετά από εννέα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχει 25 βαθμούς έναντι 24 του Ολυμπιακού, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Αρης με 20 βαθμούς, που πάντως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Δεν αποκλείεται η 10η αγωνιστική να αποδειχθεί κομβικής σημασίας για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί σήμερα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζει στις 11.00 εκτός έδρας τη Λαμία (έχει δέκα βαθμούς σε εννέα ματς), στην Πυλαία ο Αρης θα υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια θα παίξει εκτός έδρας με τον Αρη. Και στο φινάλε θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα έχει πιο εύκολο-θεωρητικά-πρόγραμμα, αφού θα δώσει δύο ματς στην έδρα του με Βόλο και ΑΕΛ, ενώ ενδιάμεσα θα ταξιδέψει στη Λαμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σταθερά βήματα για Έκονγκ

Με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Ιβάν Νάσπεργκ να... αποχωρούν από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας, με τον...

Στην ίδια κατηγορία