Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο τελευταίος τελικός του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό

Δημοφιλή

Λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο απόμένει πλέον για την έναρξη του αυριανού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον Βόλο στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου, καθώς στις 6 Μαΐου του 2017 είχαν δώσει ξανά ραντεβού, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται νικητής με 2-1.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από εκείνον τον τελικό, με τον ΠΑΟΚ να έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια. Μοναδικό πρόσωπο από πλευράς Δικεφάλου, που βρισκόταν σε εκείνον τον τελικό και παραμένει στο ρόστερ, είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ήταν και πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί ως βασικός και είχε ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχουν τρία πρόσωπα που βρίσκονταν σε εκείνον τον τελικό και παραμένουν στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Ο λόγος για τους Μάνταλο, Αραούχο και Γαλανόπουλο.


Τελευταία νέα

Στο πόλο ονειρεύονται μεγάλα πράγματα, και δικαιολογημένα

Κόντρα στα προγνωστικά η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, εξασφάλισε παράλληλα και την ευρωπαϊκή έξοδο, μετά...

Στην ίδια κατηγορία