Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Σβαμπ για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Δημοφιλή

Συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφαν Σβαμπ, για το τι έγινε αυτό το καλοκαίρι, μέχρι την στιγμή που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ επιβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός όντως ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός μέσος του Δικεφάλου:

«Είχα αρκετές επιλογές σε αναμονή. Κάλιαρι, Μόντσα, Ζυρίχη, Παναθηναϊκό και Σίβασπορ. Επίσης υπήρχε ενδιαφέρον από την Κύπρο αλλά και τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας».

Για το αν αποτελεί όνειρο η παρουσία στην Ιταλία:

«Έτσι νομίζω. Ωστόσο σε δύο χρόνια θα είμαι 34. Δεν ήθελα να παίξω πόκερ αυτή τη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ εκπληρώνει όλες τις προϋποθέσεις μου. Όλο το πακέτο εδώ είναι καλό. Τόσο το ποδοσφαιρικό, όσο και το οικονομικό αλλά και η ποιότητα ζωής, δίπλα στη θάλασσα».

Για τη πιθανότητα επιστροφής στην Αυστρία:

«Αν γυρνούσα η Ραπίντ θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αλλά προτιμώ να μεταλλαχθώ σε… Έλληνα. Δέχεσαι την κουλτούρα, καταλαβαίνεις κάποια πράγματα που συμβαίνουν εδώ και σου φαινόντουσαν ασυνήθιστα. Ο καφές πίνεται κρύος, το δείπνο ποτέ πριν τις 21:00 και νωρίτερα, ένας απογευματινός ύπνος. Επίσης το καλοκαίρι έχει κατά μέσο όρο 35 βαθμούς. Όλα εδώ σου κάνουν αίσθηση».

Για την περσινή σεζόν:

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα; «Υπάρχουν πολλά ντέρμπι στα πλέι οφ, ντέρμπι με φανατικούς οπαδούς. Εδώ το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται διαφορετικά, έχω μάθει να… αγαπάω τους ‘τρελούς’»

Τέλος, για την πιθανότητα επιστροφής του στην Εθνική Αυστρίας, με τον Ραλφ Ράνγκνικ στο τιμόνι της ομάδας, ο Σβαμπ ανέφερε πως:

«Η ανατροπή ολοκληρώθηκε. Ποτέ δεν ήμουν τόσο μακριά όσο τώρα».


Τελευταία νέα

Από Δανία η σφυρίχτρα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ

ους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ,...

Στην ίδια κατηγορία