Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Σαββίδης τους… ανέβασε

Δημοφιλή

O Ιβάν Σαββίδης δίνοντας συνέχεια στις επαφές που έχει με συνεργάτες και στελέχη των επιχειρήσεών τους, όπως την βιντεοκλήση με τους εργαζόμενους του OPEN  είχε συνομιλία και με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενόψει της πρεμιέρας του Δικεφάλου στην φάση των ομίλων του Conference League.

Ο ίδιος, ζήτησε από τους παίκτες του Δικεφάλου να ξεχάσουν το αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα δίνοντας σύνθημα αντεπίθεσης για την συνέχεια αφού χαρακτηριστικά τόνισε: «Πάμε να κερδίσουμε αύριο και να βγούμε πρώτοι στον όμιλο».

Παράλληλα ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Σας πιστεύω σας εμπιστεύομαι και θεωρώ ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά».

Η πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε ως σκοπό να σταλεί μήνυμα ενότητας και παράλληλα να καταστήσει σαφές σε όλους ότι είναι δίπλα στην ομάδα και περιμένει αποτελέσματα.

Προηγούμενο άρθροΛυγίζοντας την Μπαρτσελόνα
Επόμενο άρθροΉττα για τον ΠΑΟΚ Β΄

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Xειρουργείο για Τσαούση

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς πρόκειται να υποβληθεί ο Μάριος Τσαούσης. Ο νεαρός αριστερός μπακ, που φέτος έπαιξε ως δανεικός από...

Στην ίδια κατηγορία