Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Σάστρε αποκαλύφθηκε (video)

Δημοφιλή

Ο Ζόαν Σάστρε φιλοξενήθηκε στο PAOK TV όπου και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Δικεφάλου, λέγοντας πως όταν ήρθε η πρόταση από τους «ασπρόμαυρους» ενθουσιάστηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι είναι αυτό που σε έκανε να έρθεις στον ΠΑΟΚ; Τι σκέφτηκες όταν έμαθες για το ενδιαφέρον της ομάδας για σένα;

«Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ η αλήθεια είναι πως ενθουσιάστηκα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, μία από τις καλύτερες. Έχω πολύ όρεξη να ξεκινήσω, να παίζω σε αυτό το γήπεδο, με τους οπαδούς και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Είναι πολύ καλές! Έφτασα πριν λίγες ώρες και η πόλη μοιάζει να είναι εντυπωσιακή, οι εγκαταστάσεις του γηπέδου, επίσης. Βγήκα πριν στον αγωνιστικό χώρο και μου φάνηκε εξαιρετικός. Η Τούμπα».

Τι σου έμαθε η εμπειρία σου στα ισπανικά γήπεδα;

«Ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που θα έρθει ή όποιες δυσκολίες και αν συναντήσεις. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάποιες φορές δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να δίνεις το 100% του εαυτού σου, ν’ αγωνίζεσαι στο μέγιστο βαθμό και πάντα να πηγαίνεις για τη νίκη».

Στην ηλικία σου ήδη έχεις καταφέρει πολλά. Ακόμα και συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας. Πως νιώθεις γι’ αυτό;

«Μου έχει κοστίσει αρκετά όλο αυτό, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος. Δούλεψα πολύ σκληρά για να τα καταφέρω. Είναι γεγονός πως προέρχομαι από έναν μεγάλο σύλλογο της Ισπανίας, την Μαγιόρκα. Έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα με την ομάδα τα τελευταία χρόνια, ανόδους και πολλά ακόμα. Οπότε το να φορέσεις την φανέλα της εθνικής σου είναι ακόμα μία στιγμή υπερηφάνειας».

Τι να περιμένουν από σένα ο σύλλογος αλλά κι οι φίλαθλοι;

«Αυτό θα πρέπει να το αξιολογήσουν οι ίδιοι. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής και ελπίζω μέσα από αυτήν την διαδικασία να με κρίνουν σωστά».

Γνώριζες κάτι για τον ΠΑΟΚ πριν έρθεις εδώ;

«Παρακολουθούσα το ελληνικό πρωτάθλημα, κυρίως τις ομάδες στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας όπου υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα μέσα σε όλους τους στόχους. Για εμένα, το να είμαι κομμάτι αυτού του πρωταθλήματος, είναι υπέροχο».

Δείτε παρακάτω το video με την πρώτη «ασπρόμαυρη» συνέντευξη του Ισπανού:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χάντμπολ: Σπουδαίο επίτευγμα για τον Νίκο Νικολαΐδη!

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής...

Στην ίδια κατηγορία