Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Σαρανταλήθειας ζητά ένα καθρεφτάκι για τον… Κωστάκη!

Δημοφιλή

* Καλημέρα αγαπητοί μου αναγνώστες και καλή Ανάσταση να έχουμε!

* Άντε λίγο να ξεκουραστούμε το Πάσχα γιατί ξεκ….με αυτές τις μέρες!

* Ξέρω κάποιοι γκρινιάζετε που θα κάνετε Πάσχα μόνοι σας, αλλά εγώ που κάθε χρόνο έχω τα πεθερικά μου, μπορώ να ζητήσω η καραντίνα να γίνει παράδοση για τη Μεγάλη Βδομάδα;

* Για ένα μόνο πράγμα παρακαλάω να τελειώσει η καραντίνα. Για να πάω στο Πόρτο Καρράς, τώρα που το πήρε η Προεδράρα, να πνίξω τον καημό μου!

*Μας αφαίρεσαν λέει τελικά τους 7 βαθμούς, για έναν περίεργο λόγο ένα δικαστήριο που δεν κερδίσαμε!

* Είχαμε καλομάθει να τους ποδοπατάμε στις δικαστικές αίθουσες αγαπητοί αναγνώστες και τώρα κάπως μου κακοφάνηκε που χάσαμε!

*Αν έλειπες από την Ελλάδα και επέστρεψες τώρα λογικά θα πιστεύεις ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πάσσαρης μεταμφιεσμένος και ο ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης του Noor1!

*Τι άλλο θα συμπεράνεις αν μάθεις ότι ο Ιβάν εξέτισε τον δεύτερο από τα τρία χρόνια απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί συνολικά με -21 βαθμούς τα τελευταία χρόνια;

* Και λίγα έχουμε πληρώσει αγαπητοί μου αναγνώστες για το κακό που κάναμε στην ελληνική κοινωνία.

* Τι έλειψε από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια; Πρόγραμμα και σταθερότητα!

* Αυτά χρειάζεται ο Έλληνας. Να ξέρει ας πούμε ότι τον Οκτώβριο το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, το παίρνει ο Ολυμπιακός και ν΄ ασχοληθεί με τις δουλίτσες του!

* Ήρθε ο ΠΑΟΚ ν´ ανατρέψει μια σταθερά του ελληνικού λαού, με αποτέλεσμα να χαθούν εργατοώρες όλων εκείνων που άρχισαν ν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο μέχρι το Μάιο.

* Άρα και λίγα πληρώνει ο Σαββίδης κι η ομάδα του με ύφεση 10% που θα έχουμε φέτος.

* Αν πάλι ήσουν μετανάστης και ερχόσουν μετά από χρόνια και σου έλεγαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορεί τον ΠΑΟΚ για επιρροή σε άλλες ομάδες, νομίζω ότι δεν θα είχες σταματήσει τους σπασμούς από το γέλιο!

* Αλλά ναι αγαπητέ μου Λαζέ, που μόλις πάτησες το πόδι σου στη χώρα μας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός, με δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια, λένε ότι ο ΠΑΟΚ αλλοιώνει τον αθλητισμό.

* Μάλλον δίκιο θα έχουν αφού το λένε και στο Μέγκα Τσάνελ και στο Βήμα, σοβαρά μαγαζιά θα σκεφτείς.

* Άλλαξε λίγο η Ελλαδίτσα μας αγαπητέ μου αναγνώστη. Ήρθε ο Ιβάν και μας χάλασε την ηρεμία μας!

* Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα διορθωθούν τώρα που μείναμε μέσα και λίγο όλοι αναλογιστήκαμε τα λάθη μας.

* Και να βγούμε καλύτεροι άνθρωποι, όχι τόσο εχθρικοί απέναντι σε ανθρώπους που έχουμε παρεξηγήσει.

* Να μαζευτούμε όλοι μαζί, έστω και με δυο μέτρα απόσταση και ν απευθύνουμε με μια φωνή μια μεγάλη συγγνώμη στον κύριο Μαρινάκη.

* Τελικά δε θέλαμε πίσω τις Κυριακές μας, του τις επιστρέφουμε να τις κάνει ότι θέλει!

* Αυτός ήταν ικανός να πάει σε δικαστήριο για να τις ακυρώσει ως μέρα της εβδομάδας με τόσα κλαρίνα την τελευταία τριετία!

* Και την πρώτη χρονιά που βρήκε τον ΠΑΟΚ μισοπεθαμένο στο γήπεδο, δεν μπορεί να το χαρεί ο καημένος.

* Γιατί ξέρει ότι μπορεί φέτος να το πήρε με τα ψέματα, αλλά έτσι και του χρόνου οι Κυριακές σε άλλον θ’ ανήκουν!

* Οπότε για να γλιτώσουμε την καταγγελία για πολυιδιοκτησία του ΠΑΟΚ με την Πόρτο λόγω του καινούργιου ξενοδοχείου του Ιβάν, ας του χαϊδέψουμε όλοι την κοιλίτσα να γουργουρίσει να πάει να παίξει με τον Καραπαπά τον επιβήτορα!

* Επιβήτορας, που χρειάζεται καθρεφτάκι για να δει τα γεννητικά του όργανα κάτω απ΄ την κοιλιά, αλλά δε βαριέσαι, στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι!

* Άντε ας μη λέμε κακές κουβέντες τη μέρα της Ανάστασης, μπας και βοηθήσει ο καλός Θεός να βγούμε από δω μέσα και ν ασχοληθούμε με κανα σοβαρό θέμα και όχι με άλλες καρικατούρες!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μεγαλύτερο νούμερο από τα 13 εκ. ευρώ για Κουλιεράκη

Τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στη Γερμανία, σύμφωνα με τα οποία η Άιντραχτ θέλει τον Κουλιεράκη και πως ο ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία