Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

O Σαρανταλήθειας περί dna και… πανηγυρτζήδων!

Δημοφιλή

* Καλησπέρα αγαπητοί μου αναγνώστες!

* Μεγάλη ανησυχία μου είχε προκαλέσει τον προηγούμενο καιρό η αλλοίωση του dna του ΠΑΟΚ, αλλά σιγά σιγά ηρεμώ.

* Γιατί OK, οι τίτλοι είναι κάτι που κανείς μας δεν θέλει, μην τυχόν και μας πουν πανηγυρτζήδες.

* Ας θεωρήσουμε την τελευταία πενταετία μια κακή παρένθεση, που μας έβγαλαν από το “ΠΑΟΚ, εκδρομές, ναρκωτικά” και μας κατάντησαν σε φιέστες και πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο.

* Είμαι βέβαιος ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπεύθυνους αυτής της κατρακύλας, που ποδοπάτησαν τα ιδανικά του Συλλόγου.

* Η πρώτη του κίνηση ήταν να διώξει τον Πάμπλο Γκαρσία, τον τελευταίο τροπαιούχο. Αν μας ένοιαζαν οι τίτλοι κύριε Πάμπλο μου, κρατούσαμε και τον Λουτσέσκου.

* Δεύτερο στάδιο του σχεδίου εκδίκησης του Ιβάν Σαββίδη εναντίον όσων καταστρέφουν την ιδιοσυγκρασία του Συλλόγου, ήταν ακριβώς η επιστροφή του Ρουμάνου κλέφτη (τίτλων από τον Ολυμπιακό).

* Ο πιο αποτυχημένος, μάλιστα αγαπητοί μου αναγνώστες, “αποτυχημένος” προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ, αφού δεν κατάφερε ούτε καν να χάσει κάποιο παιχνίδι σε δυο χρόνια (!!!), γύρισε για να τον εξευτελίσουμε.

* Τουλάχιστον ο Παυλάρας είχε την ευθιξία να αφήσει την ομάδα 26 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, να δέχεται δυο γκολ σε κάθε μια ευκαιρία του αντιπάλου και να σκοράρει ένα γκολ στις 17 ευκαιρίες.

* Παιχνίδια βγαλμένα από τον πυρήνα του dna του ΠΑΟΚ και ο τελικός μπορεί να θεωρηθεί μια άτυχη στιγμή, γιατί αυτό το βλαμμένο ο Πασχαλάκης, δεν κατάλαβε το σχέδιο και έβγαζε τη μάνα του και τον πατέρα του.

* Γύρισε λοιπόν ο Λουτσέσκου, με έναν πολύ π…ικο τρόπο για το dna του ΠΑΟΚτσή. Τον είχαν λέει κλείσει από νωρίς!

* Άκου πράγματα, αγαπητέ μου αναγνώστη! Τι άλλο θα ανεχτούμε από αυτή τη λαίλαπα των Σαββιδαίων, των Γκαγκάτσηδων και τον αποτυχημένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Κυρκύρηδων;;

* Τι άλλο θα δούμε; Παίκτες να κλείνουν στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και όχι στο τέλος;

* Τον ΠΑΟΚ να κερδίζει δικαστήρια; Να κερδίζει την πλειοψηφία σε ΕΠΟ και Λίγκα; Να έχει καλές διαιτησίες; Να πουλάει παίχτες στην Πρέμιερ Λιγκ;

* Να καταπιούμε τους τίτλους, αλλά κάπου ώπα!

* Αν πάντως ξέρεις τον Ιβάν Σαββίδη, καταλαβαίνεις ότι είναι έμπρακτα μετανιωμένος και έχει σχέδιο να επιστρέψει τον ΠΑΟΚ στο DNA του.

* Πήρε τον προπονητή που δεν ήθελε, τον έκλεισε νωρίς μεν, αλλά εκτός από προπονητή στην ομάδα υπάρχουν μόνο κάτι πόμολα!

* Αθλητικός διευθυντής γιοκ, μεταγραφές κατά τον Αύγουστο, τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β, μην τυχόν και ξεθαρρέψει κανείς και αγαπήσει τον Λουτσέσκου…

* Γενικά ροντέο θα γίνει το θέμα όπως φαίνεται κι αυτό θα είναι μια αγνή επιστροφή στον ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε.

* Να μην έχει προβλήματα και να ψάχνεις να τα δημιουργήσεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία