Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Σαρανταλήθειας κι η απεριόριστη… αγάπη προς τους παίκτες!

Δημοφιλή

* Καλησπέρα αγαπητοί μου αναγνώστες!

* Πραγματικά, η τύχη μας επιστρέφει την απεριόριστη αγάπη που δείχνουμε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

* Τόση αποδοχή είχε ο Νέλσον Ολιβέιρα όταν πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Όλοι κορόιδευαν τον Μελισσανίδη που του έφυγε τέτοιος παιχταράς.

* Τόση αγάπη για ποδοσφαιριστή, ειδικά επιθετικό της ομάδας, είχαμε να δούμε από την εποχή του Σαλπιγγίδη.

* Γενικά οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αγαπητοί μου αναγνώστες, λατρεύουν τους ποδοσφαιριστές των αντιπάλων. Αρκεί να μην έρχονται στην ομάδα τους.

* Όταν παίζουν στον αντίπαλο, οι δικοί μας ζηλεύουν. Καταραμένη ΠΑΕ, οι άλλοι με λιγότερα λεφτά βρίσκουν καλύτερους παίκτες. Εσείς τρώτε τα λεφτά του Σαββίδη και δεν μπορείτε να κάνετε καμιά καλή επιλογή.

* Εδώ θέλω να προσέχετε και το κλισέ αγαπητοί μου αναγνώστες, ότι τα λεφτά τρέχουν από την κάνουλα και κάποιοι εντός ομάδας δεν θέλουν να παίρνουν καλούς παίκτες για κάποιο λόγο που καταλαβαίνουν μόνο οι οπαδοί.

* Αυτή είναι η δουλειά όμως των οπαδών αγαπητοί μου αναγνώστες, δεν είναι σωστό να τους κρίνουμε γι’ αυτό. Αν ήταν να τους κάναμε τεχνικούς διευθυντές για να έχουμε ένα λόγο να τους κρίνουμε.

* Για να επανέλθω όμως για να μην λέμε πολλά, ο ΠΑΟΚτσής είναι ικανός να ζηλέψει μέχρι και τον Γεωργέα και τον Καραταΐδη όταν παίζουν στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά μην κάνουν το λάθος και πάρουν στην ομάδα μας παίκτες που τους είχε ξαναδεί σε άλλους.

* Εμείς ρε φίλε θέλουμε να ζηλεύουμε τους παίκτες των άλλων και να φέρουμε καλύτερους.

* Να κράζουμε τον Ολιβέιρα που τον ξέραμε και τον βλέπαμε, αλλά να πιστεύουμε βαθιά μέσα μας ότι ο Λούκας Τέιλορ ήταν μία συγκλονιστική ανακάλυψη.

* Και τελικά όταν φανεί στο γήπεδο ότι ο κακομοίρης έκανε λάθος, κακομοίρης γιατί ήθελε να γκρινιάξει απέναντι στην άποψη ενός οποιουδήποτε προπονητή και αναγκαστεί να κάνει την λογική κωλοτούμπα, μένεις με το πουλί στο χέρι, αγαπητοί αναγνώστες μου.

* Πάρε τώρα τον Ολιβέιρα κάποιους μήνες έξω, πάρε αυτούς που τον βρίζανε τώρα να βρίζουν που δεν έχουν πάρει άλλον έναν σαν τον Ολιβέιρα και άντε βγάλε άκρη αγαπητέ Δημήτρη.

* Λέγαμε παλιά όπου φτωχός κι η μοίρα του, αλλά, ρε παιδιά, εμείς και πλούσιοι δεν μπορούμε να κάνουμε. Αν δεν τρωγόμαστε δε χορταίνουμε με τα απλά φαγητάκια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία