Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Σαρανταλήθειας γράφει για την επίθεση στον Μαρινάκη!

Δημοφιλή

* Καλημέρα αγαπητοί μου αναγνώστες!

* Δυστυχώς δεν ξέρει η στήλη από που να πιάσει την επικαιρότητα.

* Θα μου επιτρέψετε λοιπόν, πολυπληθείς μου φανατικοί, να σας περιγράψω τα πράγματα με γραφή από καρδιάς.

* Μιας καρδιάς που είναι ραγισμένη σήμερα, για πολλούς λόγους.

* Κυρίως όμως για τον εμφύλιο στον Ολυμπιακό μας.

* Δεν αξίζει αγαπητοί μου φίλοι, στον Βαγγέλη Μαρινάκη η επίθεση που δέχεται από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

* Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη αυτό στο Βαγγέλη μας.

* Μοναδικό ελαφρυντικό που δίνω στον Socrates, είναι πως δεν μπορεί να διακρίνει τη ζώνη του Μαρινάκη, πρώτον επειδή πέφτει από πάνω ένα κύμα λίπους και δεύτερον γιατί ο Σωκράτης δεν είναι και αετός στην όραση.

* Ας καταλήξουν λοιπόν οι δυο σπουδαίοι άνδρες ότι πρόκειται για μια τέτοια παρεξήγηση… ζώνης και να αφήσουν τον Ολυμπιακό μας να συνεχίσει να γιγαντώνεται.

* Ιδίως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η ταπεινότητα του οποίου μπορεί να συγκριθεί μόνο με του Μουρίνιο, ας τείνει όπως συνηθίζει χείρα φιλίας.

* Απλά μην τη στείλει με άσπρο polo και έχουμε άλλα.

* Πάντως αυτή η παρεξήγηση ήταν διδακτική. Μάθαμε επιτέλους ποιος είναι ο πραγματικός ύπουλος πόλεμος που γίνεται στο Θρύλο.

* Ο Μελισσανίδης πήρε τον Θωμά Μητρόπουλο και τον διέφθειρε, με αποτέλεσμα από πυλώνας του ευ αγωνίζεσθαι και της ισονομίας, να γίνει ένας παρασκηνιακός καταπέλτης απέναντι στο χέρι που τον τάιζε.

* Είναι τέτοια η διαφθορά του Θωμά εδώ και 2-3 χρόνια, που οι παλιοί του συνεργάτες δεν τον αναγνωρίζουν!

* Το ταπεινό παιδί με το ποδοσφαιρικό μάτι που θα έβγαζε παρολίγον το Αιγάλεω στο Τσάμπιονς Λιγκ, έγινε εν μια νυκτί ένας βαρόνος διαδρομισμού και παρασκηνίου. * Προς τι τέτοιο μίσος στον κύριο Μαρινάκη;

* Επειδή χάλασε την πιάτσα και έμαθε στους Ολυμπιακούς τι σημαίνουν οι πραγματικές επενδύσεις;

* Είχαν χολοσκάσει οι οπαδοί του Θρύλου να πονάνε τα μάτια τους με κάτι Τζιοβάνηδες και κάτι Ριβάλντους, που ήρθαν να κολλήσουν τα τελευταία τους ένσημα στα 31.

* Κι επειδή ήρθε ένας πραγματικός γαλαντόμος να επενδύσει σε νέα παιδιά τύπου Βαλμπουενά και να πουλάει ότι καλό βγάζει σε καλές τιμές, ώστε να φέρνει κι άλλους τέτοιους;

* Ή μήπως σας έχει πειράξει το πόσο ανθεκτικό έχει κάνει τον Ολυμπιακό ο κ. Μαρινάκης στις επιθέσεις που δέχεται από τη διαιτησία;

* Επιθέσεις που όμοιές τους βλέπαμε μόνο στους αντιπάλους του Ολυμπιακού επί Κόκκαλη και Θωμά, σύμφωνα με τον αντικειμενικό κ. Θεοδωρίδη.

* Ειρήσθω εν παρόδω (στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε την εταιρία Google που μας έδειξε πως γράφεται η φράση), ο κ. Θεοδωρίδης μάθαμε ότι δεν είναι κάτι ουσιαστικό στον Ολυμπιακό.

* Το είπε η δικηγόρος του προς υπεράσπισή του (!!!).

* Με το που το άκουσε ο Γαβαλάς που έχει κρατήσει το μικρόφωνο στον κυρ Σάββα περίπου 1.428 ώρες αγόγγυστα (thank you again Google), κόντεψε να παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Θα το είχε κάνει, αν θυμόταν πως είχε προσληφθεί.

* Πατούσε στην Google (Βασιλόπουλε πάρτους τα λεφτά με τόση διαφήμιση σήμερα) “Δήλωση υπεύθυνου επικοινωνίας ΠΑΕ Ολυμπιακός” και του έβγαζε κατά σειρά Καραπαπά, Καρπετόπουλο, Μώραλη, Μητρόπουλο, Τάσο Πάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τάκη Τσουκαλά και πουθενά τον ίδιο.

* Ξεχάστηκε και δεν παραιτήθηκε και αντίθετα επιδόθηκε σε απανωτές δηλώσεις κατά του Σωκράτη Κόκκαλη, μπας και θυμηθεί την ύπαρξή του.

* Μην χαίρεστε οι αντι-ολυμπιακοί από αυτόν τον εμφύλιο αγαπητοί μου αναγνώστες.

* Χαμένο θα είναι συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

* Γιατί από το πείσμα του να χωθεί στον Κόκκαλη, τελικά ο Μαρινάκης δεν θα κάνει πράξη την απειλή του για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

* Θα μείνει και θα παλέψει κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες, όπως συμβαίνει τελευταία, για ένα γαμώτο. Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.

* Συγνώμη για την ποιητική πινελιά, αλλά ο ρομαντισμός και το θάρρος του Ευάγγελου Μαρινάκη πάντα με συγκλονίζουν και πάντα με κάνουν να αναπολώ, πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας, με λίγο περισσότερους Μαρινάκηδες.

*Θα υπήρχε πλήρης αφανισμός των διαιτητών και των ΜΜΕ που δεν θα είχαν αγοράσει, θα υπήρχαν λίγα περισσότερα θύματα και λίγες περισσότερες επενδύσεις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία