Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Σαλούστρος για την ήττα στην Λιθουανία

Δημοφιλή

Την Τρίτη (17/1) o ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα (82-63) από την Ρίτας στην Λιθουανία, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας από το Basketball Champions League.

Ο Χρήστος Σαλούστρος πραγματοποιήσε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της χθεσινής (17/1) αναμέτρησης του Δικεφάλου, με τον παίκτη των «ασπρόμαυρων» να αναφέρεται στην ήττα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν δείξαμε αυτό που μας έφερε εδώ και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, το οποίο ήταν άμυνά μας, άσχετα αν δεχθήκαμε 40 πόντους. Μπορεί να περιορίσαμε τον Φόστερ, ωστόσο είχαμε αρκετά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο και δεν σκοράραμε. Θεωρώ πως κάπως έτσι ήρθε η ήττα, είναι λυπηρό και είναι η δεύτερη συνεχόμενη. Αυτή είναι η αλήθεια, ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και στο δεύτερο ημίχρονο με το Περιστέρι και χθες στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι. Δεν μπορούμε να κοιτάμε ημίχρονο και δεκάλεπτα, πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι.

Προχωράμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που ήταν για μια ακόμη φορά δίπλα μας και ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη. Το έχει κάνει από την αρχή της χρονιάς και πραγματικά μας στηρίζει. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια, την Κυριακή έχουμε ένας ματς που θα μιλάει όλη η πόλη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να ξεκουραστούμε αύριο και να προετοιμαστούμε για ένα ματς, το οποίο είναι ντέρμπι με τα όλα του. Έχουμε πει ότι η αρχή κάθε δεκαλέπτου, ειδικά το πρώτο και το τρίτο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Φταίνε πολλά, αλλά κυρίως ότι δεν ήμασταν δυνατοί στο physical game της Ρίτας για μια ακόμη φορά και γι’ αυτό ήρθε η ήττα και αποκλεισμός».

Για τις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη:

«Έχουμε παίξει με δύο πολύ καλές ομάδες (σ.σ. Περιστέρι και Ρίτας). Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κούραση, δεν είναι δικαιολογία αυτό. Πρέπει να βασιζόμαστε στην άμυνά μας και δεν το κάναμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Άμα το κοιτάξεις καθαρά ψυχρά ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Εμείς θέσαμε τον πήχη πολύ ψηλά.

Όλοι μαζί έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Έχουμε κάνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα μέχρι σήμερα. Οπότε υπάρχει απογοήτευση, αλλά όταν φτάνεις να διεκδικείς την πρόκριση στο τελευταίο ματς και χάνεις από το Περιστέρι, που έχει τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς αυτό σημαίνει κάτι στο τέλος της ημέρας. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά τι αξίζεις και εμείς σε αυτά τα δύο παιχνίδια αδικήσαμε τους εαυτούς μας».

Για το αν η διαιτησία στήριξε την έδρα:

«Μπορούν να ειπωθούν πολλά γι’ αυτό, αλλά θα προτιμήσω να μην απαντήσω, γιατί δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος γι’ αυτό».


Τελευταία νέα

Έρχονται… ανάσες για ΠΑΟΚ

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι «ασπρόμαυροι», προκαλεί προβληματισμό, αφού οι ποδοσφαιριστές του...

Στην ίδια κατηγορία