Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ποπόφ ήταν σίγουρος για τη νίκη με ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για τη νίκη της Λέφσκι Σόφιας με 2-0 επί του ΠΑΟΚ, τη ρεβάνς της Τούμπας αλλά και την κατάσταση με τον τραυματισμό του, μίλησε ο Ιβελίν Ποπόφ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Λέφσκι υποστήριξε ότι πολλοί μέσα στην ομάδα περίμεναν την επικράτηση κόντρα στον Δικέφαλο, ενώ ευχήθηκε «πρόκριση στην Τούμπα».

Αναλυτικά:

Για τη νίκη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Πολλοί άνθρωποι μέσα στην ομάδα περίμεναν αυτή τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας. Η ατμόσφαιρα είναι καλή μέσα στην ομάδα, ξέρουμε ποιος είναι ο προπονητής, ποιος είναι ο αρχηγός και ό,τι γνωρίζουν πολύ καλά τη συνταγή της νίκης στην Ευρώπη».

Όσο για την κατάσταση του, αναφορικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί:

«Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της ανάρρωσης μου. Ο τραυματισμός δεν ήταν απλός, μιας και σκίστηκαν μερικές ίνες του τένοντα. Χάρη σε ολόκληρη την ιατρική ομάδα της Λέφσκι είμαι καλά, και ελπίζω να ξεκινήσω σύντομα τις προπονήσεις με την ομάδα. Με προπονητή τον Στάνιμιρ Στοΐλοφ δεν μπορείς παρά να προπονηθείς σκληρά».

Για τη ρεβάνς της Τούμπας:

«Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Ως Βούλγαρος εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της χώρας, θέλω να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν. Θέλω οι παίκτες της Λέφσκι αλλά και τον άλλων ομάδων να έχουν παιχνίδια σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θέλω επίσης από την πολιτεία, αν είναι δυνατόν, να βοηθήσει για την κατασκευή νέων γηπέδων».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ Β: Μεγάλη νίκη και πρόκριση στους «4»

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ Β' επί της ΑΕΛ Β' με 1-0, παίρνοντας την πρόκριση στους «4» του πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία