Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο πόλεμος κι η επιστροφή στην Ουκρανία

Δημοφιλή

Μιλώντας σε γερμανική ιστοσελίδα, ο Λούκας Τέιλορ αναφέρθηκε στη νέα σελίδα, που άνοιξε στην καριέρα του, πηγαίνοντας να παίξει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

«Δεν είμαι ιδιαίτερα θρησκευόμενος. Αλλά πιστεύω στον Θεό. Και προσεύχομαι να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος», ανέφερε αρχικά ο Τέιλορ και συνέχισε: «Δεν χρειάστηκε να βιώσω πυροβολισμούς ή εκρήξεις. Ειδικά ο πατέρας μου ανησυχούσε πολύ. Απλώς είχα ένα όνειρο να παίξω στο Champions League. Από τότε που ήμουν παιδί. Έχω ακόμα το ίδιο συμβόλαιο που είχα στον ΠΑΟΚ. Τα ίδια χρήματα θα κέρδιζα και στην Ελλάδα».

Παράλληλα, αναφέρεται και στην καθημερινότητά του στην Ουκρανία: «Ο κίνδυνος ήταν διαχειρίσιμος όταν υπέγραψα στη Σαχτάρ. Δεν υπάρχει σύγκριση με τις πρώτες μέρες του πολέμου. Μόλις πριν από λίγες μέρες έφαγα ξανά με φίλους. Στο τέλος, εμείς οι ποδοσφαιριστές συνηθίζουμε τα πάντα, φυσικά δεν είναι ωραίο να μπορείς να παίζεις χωρίς τους δικούς σου θαυμαστές. Γνωρίζω τη Σαχτάρ από τότε που ήμουν παιδί, είναι ένας σύλλογος που είναι πολύ γνωστός στη Βραζιλία».


Τελευταία νέα

Βόκολος: «Δικαιούμασταν το κάτι παραπάνω»

Ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. «Εξαιρετική προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Αυτό λέω...

Στην ίδια κατηγορία