Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Πέτζα, η Αμερική και η προοπτική επιστροφής!

Δημοφιλή

Ο Στογιάκοβιτς δέχθηκε με χαρά να λάβει μέρος στο σποτάκι σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ. Γνωρίζει πως έχει η κατάσταση στην ομάδα μπάσκετ, άλλωστε ο καλός του φίλος και κουμπάρος, ο Ηλίας Βιολίδης παραμένει εκ των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ. Γιατί σας τα λέμε αυτά; Γιατί μαθαίνουμε πως ο Στογιάκοβιτς εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη!

Ως γνωστό, η συνεργασία του με τους Σακραμέντο Κινγκς (assistant general manager), ολοκληρώθηκε μετά και την αποχώρηση του Βλάντε Ντίβατς από την προεδρία της ομάδας. Ο Πέτζα εξετάζει το επόμενο βήμα. Προτεραιότητα του είναι η οικογένεια και τα παιδιά. Αν κριθεί πως εξυπηρετεί καλύτερα τις σπουδές τους η παρουσία της οικογένειας στις ΗΠΑ τότε θα μείνουν εκεί.

Η προοπτική της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη «παίζει» ως πιθανότητα. Στο μεταξύ, ο μεγάλος γιος της οικογένειας ο Αντρέι (16 ετών) παίζει μπάσκετ. Στο γυμνάσιο (το «Country Day School»), είχε για προπονητή του  την «καλαθομηχανή», παίκτη-θρύλο του Ηρακλή, Ντέιβιντ Ίνγκραμ. Λέτε ο μικρός να θέλει να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του; Θα δείξει.  Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει μια χαρά τμήματα υποδομής.

Όσο για τον ίδιο τον Πέτζα; Δεν ξέρουμε τις προθέσεις του. Αν θα ήθελε δηλαδή, με την διοικητική εμπειρία που απέκτησε στο Σακραμέντο να αναμιχθεί με τα κοινά της ΚΑΕ. Όλα αυτά όμως είναι θεωρητικά. Σε πρώτη φάση, ας περιμένουμε την απόφαση της οικογένειας για το αν τελικά θα έρθει προς εγκατάσταση ή όχι μετά το τέλος της φετινής σχολικής περιόδου στην Θεσσαλονίκη.

«ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα θα μείνει για ένα 5θήμερο κατά τα φαινόμενα η αποστολή του ΠΑΟΚ στο τέλος του μήνα. Στις 27/1 αντιμετωπίζει εκτός έδρας το φορμαρισμένο Λαύριο. Στο «καπάκι» στις 30/1 έχει οριστεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ (θα επαναληφθεί μετά την ένσταση και δικαίωση του ΠΑΟΚ). Υπεύθυνοι της ομάδας έχουν μεριμνήσει για γήπεδο προπονήσεων κι όλα τα σχετικά.

ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ

ΑΕΚ, Ηρακλής και Παναθηναϊκός ήθελαν να γίνει με Final 4 η τελική φάση του Κυπέλλου. ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Λαύριο, Κολοσσός, Περιστέρι αντιπρότειναν να γίνει σε στυλ «φούσκας» ένα Final 8 στην Αθήνα. Αρχικά έγινε ψηφοφορία και πήρε προβάδισμα η λύση  του Final 8 όμως διαπιστώθηκε έντονη δυσαρέσκεια(κυρίως από τον Ηρακλή). Οι κυανόλευκοι υποστήριξαν «φανατικά» την διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στο Ιβανώφειο κι όχι σε ουδέτερη έδρα. Κι έτσι θα γίνει. Κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει σε μικρό διάστημα δυο φορές τον Ηρακλή, μια για το πρωτάθλημα (23/1) και μια για το Κύπελλο(10/2).

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΙ Ο “ΑΣΧΗΜΟΣ”

Έκλεισε στόματα ο Μπο Μπιτς με την εμφάνιση του απέναντι στο Μεσολόγγι. Μπράβο του και για έναν ακόμη λόγο: Ο Aμερικανός χτύπησε στην διάρκεια του αγώνα και παρόλα αυτά ζήτησε να συνεχίσει να παίζει. Μετά το τέλος του αγώνα ο Λυκογιάννης μίλησε για «αδιαφορία». Ο ένας που σίγουρα έχει στο μυαλό του είναι Aμερικανός. Και δεν αναφερόμαστε στους ρούκι (Μήτρου Λονγκ, Κονατέ). Για άλλον χτυπάει η καμπάνα.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΥΟ ΠΑΛΙΩΝ

Όταν έχουμε να κάνουμε με εκλογές στην ΕΟΚ έχουμε να κάνουμε με «πολιτική». Πίσω από κάποιες κινήσεις υπάρχουν σκοπιμότητες, υπάρχουν «ελιγμοί». Κρατήστε μικρό καλάθι σε ότι ακούτε. Μπορεί και να χουμε συμμαχίες. Είτε πάνω, είτε κάτω από το τραπέζι… Παίζονται πολλά «παιχνίδια».

Στο μεταξύ η ΚΕΔ με τις ευλογίες της ΕΟΚ επανέφερε στα… πράγματα μετά από χρόνια τον Νίκο Πιτσίλκα τον οποίο όρισε παρατηρητή. Λένε πως το ίδιο θα κάνει και με τον Στέλιο Κουκουλεκίδη!

ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Σχεδόν είναι σε όλους γνωστό, όμως δεν είδαμε να γράφουν κάτι. Αναφερόμαστε σε ένα πρόβλημα της ΚΑΕ Άρης. Ένας ατζέντης , παρακράτησε μια δόση τηλεοπτικών (κάπου 50.000 ευρώ) που έλαβαν οι «κίτρινοι» από την ΕΡΤ. Αυτό δημιούργησε κάποιες επιπλοκές στο θέμα των πληρωμών. Πως έγινε αυτό το μπέρδεμα; Με ποιο τρόπο ο συγκεκριμένος μάνατζερ έλαβε αυτά τα χρήματα;

*Απόλυτη συναίσθηση της κατάστασης και της αγωνιστικής εικόνας του ΠΑΟΚ. Αυτό έβγαλαν οι δηλώσεις Λυκογιάννη μετά τη νίκη απέναντι στο Μεσολόγγι.

«Πρέπει να αλλάξουμε την άμυνα μας. Δεν μπορείς πάντα να δέχεσαι 80-85 πόντους και να περιμένουμε να βάζουμε 90+ πόντους σε κάθε παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων. Πώς να διαφωνήσεις; Και κάτι ακόμη: Η συμφωνία του κόουτς με τον ΠΑΟΚ αφορά μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά θα δείξει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «Plan B» της Λίβερπουλ αν δεν προχωρήσει του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται πως έχει μπει στο... στόχαστρο των μεγάλων αγγλικών ομάδων, καθώς και η Λίβερπουλ φέρεται να...

Στην ίδια κατηγορία