Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Saturday, July 11, 2026

Ο πατήρ Σπάθας επιτέθηκε σε ΕΠΟ-Γκαγκάτση

Δημοφιλή

Σπουδαίο παράσημο για τη θητεία του Μάκη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ καθώς ο περιβόητος πατήρ Σπάθας εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του για τις διαιτησίες της φετινής σεζόν.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Πειραιά, του πατήρ Σπάθα, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, αναφέροντας μεταξύ άλλων «στηρίζουμε τον Ολυμπιακό και τους Πειραιώτες διαιτητές».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά αναφέρει:

«Η Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ, ιδρυτικό μέλος της Ε.Π.Ο., έχει απαίτηση να της συμπεριφέρονται επί ίσοις όροις και σύμφωνα με την αναλογικότητα, κάτι που ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Μάκης Γκαγκάτσης αγνοεί, θέτοντας προτεραιότητες εξυπηρέτησης προσωπικών, ψηφοθηρικών και γεωγραφικών συμφερόντων.

Ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης εκμεταλλευόμενος την θέση του προέδρου της ΕΠΟ και με εργαλείο τον κ. Λανουά, αφού όλη τη χρονιά «έπαιξε μπαλίτσα» στην πλάτη της ομάδας του Ολυμπιακού αφαιρώντας του την δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα επίσης ίσοις όροις, ολοκληρώνει το έργο του, κατακρεουργώντας τους Πειραιώτες διαιτητές, βγάζοντας και τα τελευταία απωθημένα του ειδικά στους νέους ταλαντούχους διαιτητές, στέλνοντας πανελλήνιο μήνυμα υποταγής.

Κύριε Γκαγκάτση ο Πειραιάς δεν υποτάχθηκε ποτέ, θα δώσουμε τον αγώνα δικαίωσης έως και την τελευταία στιγμή, στηρίζοντας την ομάδα του Ολυμπιακού και τους Πειραιώτες διαιτητές.

Υ.Γ. Κύριοι συνάδελφοι των κατά τόπων Ενώσεων, όταν αποφασίσετε να σηκώσετε το κεφάλι σας, θα έρθει και η σειρά σας, αλλά τότε θα είναι αργά….

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ – Τβέντε: Φόρος τιμής στην Άννα- Μαρία

Mε το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Tβέντε ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Φυσικά, όπως σ’ ολόκληρη την οικογένεια...

Στην ίδια κατηγορία