Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ ζητά πράξεις και όχι λόγια

Δημοφιλή

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Τετάρτη 1/9 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων ασχολήθηκε και με τα επερχόμενα έργα που αναμένεται να γίνουν στην πόλη, χωρίς ωστόσο να συζητηθεί το θέμα του ΠΑΟΚ.

Το ΥΜΑΘ σε διαρροή του υποστήριξε πως αυτό έγινε λόγω αδυναμίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον στελεχών της να δώσουν το παρών.

Όταν ρωτήθηκαν για το συγκεκριμένο ζήτημα, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» έλεγαν με νόημα πως «δεν υπήρξε καμία αδυναμία» αλλά η απουσία από την συνάντηση ήταν μια συνειδητή επιλογή.

Στον Δικέφαλο θεωρούν ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να συζητούν ξανά και ξανά τα ίδια, χωρίς αυτές οι συζητήσεις να ακολουθούνται και από πράξεις.

Είναι γνωστό στην Κυβέρνηση και στα αρμόδια υπουργεία το θέμα του Καυτανζογλείου σταδίου, στο οποίο δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Όπως τόνιζαν στην Τούμπα, είναι επίσης γνωστό ότι η ομάδα περιμένει το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα, ενώ υπάρχουν τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης.

Όλα αυτά είναι γνωστά στην Κυβέρνηση και οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» δεν θέλουν να αναλώνονται σε συζητήσεις επί συζητήσεων, αλλά ενέργειες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία