Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ βγήκε διπλά χαμένος

Δημοφιλή

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τον Αρη στο γήπεδο της Τούμπας. Το τελικό 0-1 «γράφτηκε» στο 41΄ από τον Μαντσίνι.

Ο Δικέφαλος είχε την ευκαιρία στο 19΄ να ανοίξει το σκορ, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουέστα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τον Ελ Καντουρί και, λίγο αργότερα, και τους Μιτρίτσα και Ακπομ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν δοκάρι με τον Ζίβκοβτς στο 51΄, πλησίασαν εκ νέου στο γκολ με την κεφαλιά του Κούρτιτς, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Κουέστα.

Στις καθυστερήσεις, ο Μάντεν διέκοψε τον αγώνα μετά από ρίψη καπνογόνων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά της θύρας 4 (υπήρξε και είσοδος οπαδών), οδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Σταδιακά ο κόσμος άρχισε ν’ αποχωρεί από τις εξέδρες, μέχρι που υπήρξε πλήρης εκκένωση, όπως είχε ζητήσει να συμβεί ο Σκωτσέζος διαιτητής Μάντεν, προκειμένου ν’ ανάψει το πράσινο φως για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του αγώνα. Όπως και τελικά έγινε, 40 λεπτά μετά τη διακοπή.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (82΄Λύρατζης), Κούρτιτς, Σβαμπ (61΄ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζιβκοβιτς Μουργκ (46΄ Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι (61΄ Ακπομ).

Αρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ (74΄ Ματίγια), Μαντσίνι (67΄ Γκάμα), Γκαρσία (90+1΄ Ιτούρμπε), Καμαρά (74΄ Μάνος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Βόμβες» από Μπέο και Βόλο για Καρυπίδη!

Σε απίστευτη καταγγελία για τον Θόδωρο Καρυπίδη προχώρησε ο Βόλος μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, αφήνοντας υπόνοιες για επιχείρηση επηρεασμού...

Στην ίδια κατηγορία