Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ βγάζει υγεία…»

Δημοφιλή

Η σεζόν έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, αλλά στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ προχωρούν το σχεδιασμό τους και για την επόμενη χρονιά. Σ΄ αυτό το πλαίσιο, ο Γιώργος Καμπερίδης συμφώνησε να φορά τα ασπρόμαυρα για δύο ακόμη χρόνια.

«Ήταν μία εύκολη απόφαση το να ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ» τόνισε στο paokbc.gr, και πρόσθεσε: «Η ομάδα βγάζει υγεία, έχω ό,τι χρειάζομαι, δεν έχω κανένα παράπονο. Μου έγινε μία συγκεκριμένη πρόταση, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ. Είναι βασικό να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της και μέσα από αυτή την επιτυχία όλοι μας βγαίνουμε κερδισμένοι. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε κι έναν τίτλο, νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο για όλους μας. Φορώντας την επετειακή φανέλα για τα 30 χρόνια από τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο του ΠΑΟΚ αισθάνθηκα κάπως. Ένα βάρος στη φανέλα, μία ευθύνη, μία μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε κάτι με αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι είναι κάτι που το θέλει πολύ και ο κόσμος και η διοίκηση, όλοι μας».

Και ο 21χρονος φόργουορντ συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στηρίζει και με συμβουλεύει ώστε να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Και στον ΠΑΟΚ όμως είμαστε σαν οικογένεια. Με βοήθησαν πολύ από την πρώτη στιγμή όλοι οι Έλληνες που ήταν στην ομάδα. Ο Νώντας και ο Κακλαμανάκης, ο Τσαλμπούρης με τον οποίο μένουμε στο ίδιο συγκρότημα, ο αρχηγός και οι μικροί της ομάδας. Με βοήθησε πολύ και ο κόουτς Λυκογιάννης από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα. Ξέρω ότι είναι η δουλειά του να μας έχει στην πίεση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη διοίκηση και τον κ. Χατζόπουλο συνέχεια δίπλα μας. Εμένα με βοηθά πολύ να τον βλέπω συνέχεια δίπλα μας. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει για όλους στην ομάδα. Και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα, μας δημιουργεί μία ασφάλεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μετρά επιστροφή ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το στραβοπάτημα με την Λαμία και επικεντρώνεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου...

Στην ίδια κατηγορία