Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ Β ξεκίνησε με το δεξί (video)

Δημοφιλή

Την πρώτη της φιλική αναμέτρηση έδωσε η νεοσύστατη ομάδα του ΠΑΟΚ Β’, που τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να επικρατεί με 2-0 του ΑΟ Τρικάλων.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστική δράση, αλλά και να περάσει από test κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται το τελευταίο διάστημα με τον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β’ άνοιξε το σκορ απέναντι στα Τρίκαλα με τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς στο 22ο λεπτό, ενώ ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματά του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκορντετζιάνι στο 45ο λεπτό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στο πρώτο ημίχρονο παρέταξε τους: Μπουργάνη, Παναγιώτου, Μανωλιούδη, Τάχατο, Γιαξή, Τσαούσης Τζίμα, Γκορτετζιάνι, Σαλαμούρα, Μπράντονιτς και Μελετίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ουρουγουανός τεχνικός προχώρησε σε αλλαγές έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσει και κάποιους ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας τους: Πανίδη, Τσοπούρογλου, Καλουτσικίδη, Κόλινς, Ουεντραόγκο, Μεσελαμί και Γαϊτανίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία