Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Wednesday, September 16, 2026

Ο ΠΑΟΚ τίμησε αυτούς που τον στήριξαν

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League Γυναικών, επικρατώντας κόντρα σε Χάποελ και Νέφτσι στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας. Ο Δικέφαλος, και ο Α’ αντιπρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, Άκης Μπεκιάρης, τίμησαν την ΕΠΣ Ημαθίας και τον πρόεδρος της Βέροιας 1960, για τη συμβολή τους στην διοργάνωση των αναμετρήσεων του πρώτου προκριματικού γύρου.

Η ενημέρωση του Δικεφάλου αναφέρει σχετικά:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών είχαν την τιμή να βραβεύσουν για την συμβολή τους στην άριστη διοργάνωση των αγώνων του πρώτου προκριματικού γύρου του UEFA Women’s Champions League, και στο πρόσωπο τους όλων των φιλάθλων της Βέροιας που αγκάλιασαν την διοργάνωση, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας, κ. Στέργιο Μουρτζίλα και τον Πρόεδρο της Βέροιας 1960, κ. Αγάπιο Αναστασιάδη.

Τις απονομές των τιμητικών πλακετών έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου γυναικών, κ. Άκης Μπεκιάρης».



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Ο Μύθου φώναξε «παρών» κι έκανε τη δουλειά στο Περιστέρι!

Χάρη στο γκολ του Μύθου στο 20’ της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, πετυχαίνοντας...

Στην ίδια κατηγορία