Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου, 2026

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επεκτείνει το σερί!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, με στόχο ακόμα ένα τρίποντο.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες απέναντι στους Περιστεριώτες στο πρωτάθλημα, ενώ και η συνολική προϊστορία τους ευνοεί ξεκάθαρα.

Σε σύνολο 49 αναμετρήσεων, ο Δικέφαλος έχει επικρατήσει 28 φορές, ο Ατρόμητος μετρά 10 νίκες, ενώ 11 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Στο Περιστέρι έχουν διεξαχθεί τα 24 από αυτά τα ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν 6 νίκες, τον ΠΑΟΚ να νικά στις 11 επισκέψεις του και 7 συναντήσεις να λήγουν χωρίς νικητή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ




Τελευταία νέα

Αμφίβολος για ΠΑΟΚ ο Ναν

Χωρίς τον Κέντρικ Ναν αγωνίστηκε χθες (15/1) στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός που γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερν με...

Στην ίδια κατηγορία