Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ σε όλο τον πλανήτη

Δημοφιλή

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την ώρα που σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα με τον Βόλο βγήκαν σε άδεια. Αυτή αρχικά είχε ως ημέρα λήξης τη σημερινή, αλλά έπειτα από τη συζήτηση των αρχηγών με τον Ράζβαν Λουτσέσκου δόθηκαν δύο επιπλέον ημέρες άδειας λόγω και του 3 στα 3 που έκανε η ομάδα και των καλών εμφανίσεων.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν πακετάρει τα πράγματα τους και ξεκίνησαν τα ταξίδια σε όλο τον πλανήτη! Κυριολεκτικά οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε όλα τα μήκη του κόσμου. Ντουμπάϊ, Νέα Υόρκη, Μαρόκο, Κωνσταντινούπολη, Χαλκιδική, Πορτογαλία. Είναι κάποιοι από τους προορισμούς των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Οι περισσότεροι επέλεξαν σε αυτή τη διακοπή να κάνουν τα ταξίδια των ονείρων τους, αφού έχουν αρκετό χρόνο για να ξεκουραστούν και να περάσουν ξέγνοιαστες ημέρες μαζί με τις οικογένειες τους ή τις συντρόφους τους.

Από την πλευρά τους ο Ζοσέ Μπότο και ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξαν τις πατρίδες τους, δηλαδή την Πορτογαλία και τη Ρουμανία. Όσον αφορά το τεχνικό τιμ η Ιταλία, το Παρίσι και η Ρώμη είχαν την τιμητική τους σε αυτή τη διακοπή.

Όπως γίνεται κατανοητό μετά από αυτές τις 13 έντονες αγωνιστικές το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ είχε ανάγκη για διακοπές και ξεκούραση.

Προηγούμενο άρθροΑπεβίωσε ο Λάμπρος Μαργαρίτης
Επόμενο άρθροΗ σειρά του Μέσι


Τελευταία νέα

EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής»

Κατηγορηματικός και ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ ότι δεν έχει λάβει κανένα θετικό δείγμα για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας. Από...

Στην ίδια κατηγορία