Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει γύρο μέσω Ουκρανίας

Δημοφιλή

Μπορεί ο φετινός κυπελλούχος Ελλάδας να μην έχει ακόμα αναδειχθεί αλλά η παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου περνάει από διάφορα κύματα, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί ο γύρος από τον οποίο θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Europa Conference League.

Ο αστερίσκος της Ρέιντζερς έσβησε χθες (18/5) με την κατάκτηση του Europa League από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να κερδηθεί ένα γύρος από τον ΠΑΟΚ (ή τον Παναθηναϊκό).

Όπως φαίνεται και από τον παρακάτω πίνακα, ο Κυπελλούχος Ελλάδας είναι ο πρώτος επιλαχών σε περίπτωση που υπάρχουν νέες ανακατατάξεις, και αυτό έχει να κάνει με τις ομάδες της Ουκρανίας.

Εκτός από την Σαχτάρ και την Ντινάμο Κιέβου που παραμένουν αγωνιστικά “ενεργές” με φιλικά παιχνίδια, οι υπόλοιπες ομάδες της χώρας που έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες λόγω της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής.

Η απόφαση που θα πάρει η UEFA για την συμμετοχή τους ή όχι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κομβική και δεν πρόκειται να αργήσει. Εφόσον η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αντιληφθεί ότι δεν γίνεται να πάρουν μέρος ουκρανικές ομάδες, αυτό θα επιφέρει νέο re-balancing. Εκεί είναι που θα ωφεληθεί ο ΠΑΟΚ (ή ο Παναθηναϊκός) πηγαίνοντας από τον 2ο στον 3ο προκριματικό γύρο του ερχόμενου Europa Conference League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο κόντρα στη Λαμία

Σε λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής...

Στην ίδια κατηγορία