Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ κι ο κόσμος του «μιλάνε» στο γήπεδο!

Δημοφιλή

Του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ξεκινάμε από τα βασικά! Δεν άξιζε ο ΠΑΟΚ να αφήσει δύο βαθμούς στο χορτάρι της Τούμπας, δεν άξιζε ο Ατρόμητος να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας! Το γκολ του Νάρεϊ απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, οι «ασπρόμαυροι» έφεραν σε πέρας και τη δεύτερη «εγχώρια» αποστολή τους και πάνε παρακάτω!

Μετά τη νίκη με… μπόλικο άγχος εις βάρος του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα, ο Δικέφαλος έκαμψε και την αντίσταση των Περιστεριωτών, με τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην εγκαταλείπουν τη «μάχη» ακόμα και όταν αυτή έδειχνε χαμένη, μετά το γκολ του Τζοβάρα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με το προπερασμένο Σάββατο, ο ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά ΟΜΑΔΑ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για να «καθαρίσει» νωρίτερα το παιχνίδι και να μην δώσει το δικαίωμα στους παίκτες του Κρις Κόουλμαν να διεκδικήσουν την ισοπαλία!

Σε μία αγωνιστική όπου η ΑΕΚ παρουσίασε ένα αποκρουστικό πρόσωπο κόντρα στον Βόλο και ο Άρης ηττήθηκε με 3-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Δικέφαλος έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα! Να «μιλάει» στον αγωνιστικό χώρο! Εννοείται πως ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το πρωτάθλημα επειδή έκανε το «2 στα 2», εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα τερματίσουν – στη χειρότερη περίπτωση – στη δεύτερη θέση! Από την άλλη όμως, ο ΠΑΟΚ έστειλε αρκετά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα και σε φίλους του που τα βλέπουν όλα μαύρα!

Πάμε και στα επιμέρους! Πολύ καλή η παρουσία του Κοτάρσκι με αποκορύφωμα την επέμβασή του στο 90΄, αλάνθαστος ο Βιεϊρίνια και πολύ σωστή η συνεργασία του με τον Νάρεϊ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, φοβεροί οι Κουλιεράκης και Τσαούσης, «εγγύηση» ο Ίνγκασον, άκρως αποδοτικοί οι Ντάντας, Αουγκούστο και Κούρτιτς στα πρώτα 45 λεπτά, «συμπαθητικός» ο Μπράντον Τόμας, θετικότατος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, σε υψηλά στάνταρ και πάλι ο Νάρεϊ, έδωσαν βοήθειες οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο πλην του Σάστρε, που λίγο έλειψε να αποδειχθεί μοιραίος για τον ΠΑΟΚ! Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου; Η ΟΜΑΔΑ!

Και κάτι τελευταίο! Εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην Τούμπα οι 15 χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου που βρέθηκαν στο γήπεδο, χωρίς υπερβολή παρέδωσαν… μαθήματα κερκίδας και αποστολή… θετικής ενέργειας στην ομάδα!

Ο «πόλεμος» φυσικά συνεχίζεται! Επόμενη «μάχη» αυτή με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον ΠΑΟΚ να πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων πως η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή που εμφανίστηκε στο Αγρίνιο!


Τελευταία νέα

«Πάμε όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία!»

Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο αγώνα της Τούμπας αναμέσα στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ, με στόχο το...

Στην ίδια κατηγορία