Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή!»

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με ένα μεταγραφικό… ντεμαράζ ξεκίνησε ο χαντμπολικός ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο αυτό, στους «ασπρόμαυρους» εντάσσεται ο Φώτης Μισαηλίδης. Ο 29χρονος πλέιμεκερ μετά από μια τριετία στον Αερωπό έρχεται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να ενισχύσει στον Δικέφαλο και αναλύει στη FORZA τους υψηλούς του στόχους.

Πως πήρες την απόφαση να ενταχθείς στον ΠΑΟΚ;

«Η αλήθεια ήταν ότι ήθελα να ενταχθώ σε μια ομάδα που θα έχει υψηλότερους στόχους από τον Αερωπό Έδεσσας, στον οποίο αγωνιζόμουν την προηγούμενη τριετία. Είμαι σε μια ηλικία που μπορώ να δώσω πολλά ακόμα, τόσο σωματικά όσο και από άποψη εμπειρίας. Σε αυτό το πλαίσιο ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα. Πρόκειται για μια νεανική ομάδα, στην οποία μάλιστα έχω αρκετούς γνωστούς. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ ωραίο κλίμα και μια καλή χρονιά».

Ποιοι οι στόχοι σας ενόψει της επόμενης σεζόν;

«Οι στόχοι του ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να είναι υψηλοί. Θέλουμε να βρεθούμε τουλάχιστον μέσα στην τριάδα του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Θα έχουμε και ευρωπαϊκούς αγώνες φέτος. Αυτό είναι πολύ καλό για κάθε αθλητή, του δίνει πολλές εμπειρίες. Όσο πιο μακριά φτάσουμε σε αυτό είναι κέρδος. Έχω παίξει ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρω ότι σου δίνει ώθηση».

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα restart την περασμένη χρονιά και αυτό κρίθηκε επιτυχημένο. Θεωρείς ότι μπορείτε να στοχεύσετε ακόμα ψηλότερα;

«Σίγουρα είμαι αισιόδοξος. Με τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες αλλά και την παρουσία ξένων που μας δίνουν παραπάνω ποιότητα, μπορούμε να κυνηγήσουμε πολλά πράγματα. Πέρσι η ΑΕΚ είχε πάρει διαφορά από όλες τις ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ με μικρότερο μπάτζετ είδαμε ότι την κόντραρε στα ίσια, ειδικά στο Κύπελλο έφτασε πολύ κοντά να την κερδίσει. Πιστεύω ότι με το ρόστερ μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Οι δύο τελευταίες σεζόν ήταν δύσκολες για το σύνολο του αθλητισμού. Πιστεύεις ότι τα χειρότερα πέρασαν;

«Πλέον δε νομίζω ότι γίνεται να ξανακλείσουμε, θεωρώ ότι δεν θα βιώσουμε τα ίδια με τις δύο περασμένες σεζόν. Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι και να επιστρέψουν ξανά οι φίλαθλοι στις κερκίδες. Ξέρω σαν αντίπαλος την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Δίνουν μια μεγάλη ψυχολογική ώθηση και περιμένω να το ζήσω πλέον, ως παίκτης της ομάδας».

Πως ξεκίνησε η δική σου ενασχόληση με το χάντμπολ;

«Στα έντεκα μου χρόνια. Τότε οι προπονητές έκαναν επισκέψεις στα δημοτικά σχολεία για να μας μάθουν το άθλημα. Είχα ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα αλλά δοκίμασα το χάντμπολ και τελικά με κέρδισε».

Τι σε «κέρδισε» σε αυτό;

«Μου άρεσε το χάντμπολ γιατί συνδυάζει δύναμη και αντοχή. Εκείνο το διάστημα ήταν και οι διακρίσεις στην Ολυμπιάδα του 2004, το Παγκόσμιο του 2005. Αυτό σε κάνει να δεις το άθλημα με άλλο μάτι».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Πέραν της ενασχόλησης μου με το χάντμπολ, δουλεύω στο φαρμακείο της μητέρας μου στην Έδεσσα, κάθε πρωί. Το απόγευμα είναι η προπόνηση με την ομάδα ή off season με την ατομική προπόνηση, προκειμένου να διατηρηθώ σε ένα καλό επίπεδο. Είναι λίγο δύσκολο να συνδυαστεί αλλά αν έχεις θέληση το καταφέρνεις. Τώρα με τη Θεσσαλονίκη θα είναι ακόμα πιο δύσκολο με τα δρομολόγια, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ελεύθερος χρόνος υπάρχει;

«Όπως καταλαβαίνεις, ο ελεύθερος χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος. Μου αρέσει να πάω για ένα φαγητό με φίλους, μια βόλτα. Πλέον περιμένουμε και παιδί με την κοπέλα μου οπότε θα έχουμε και άλλες… όμορφες υποχρεώσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο πόλο ονειρεύονται μεγάλα πράγματα, και δικαιολογημένα

Κόντρα στα προγνωστικά η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, εξασφάλισε παράλληλα και την ευρωπαϊκή έξοδο, μετά...

Στην ίδια κατηγορία