Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ γεμίζει ψηφιακά την Τούμπα!

Δημοφιλή

Μπορεί τα γήπεδα να είναι… άδεια λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρήκε για ακόμη μια φορά τον τρόπο, προκειμένου να φέρει τον κόσμο του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας έστω και σε ψηφιακή μορφή.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Στο φινάλε της περασμένης σεζόν ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που επέτρεψε στον κόσμο του να βρεθεί ψηφιακά στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω Covid. Η εμπλουτισμένη Matchday Experience επιστρέφει στην Τούμπα για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η βασική ίσως τάση στη νέα εποχή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου το οποίο προσπαθεί να… προλάβει τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και να την εφαρμόσει προκειμένου να προσφέρει νέες δυνατότητες στους φιλάθλους, είναι ο συνδυασμός της ψηφιακής με τη φυσική παρουσία. Η βελτίωση της εμπειρίας στο γήπεδο, η παροχή υπηρεσιών και η όσο το δυνατόν καλύτερη.. εξίσωση ανάμεσα στους φιλάθλους που βρίσκονται στην εξέδρα και σ’ εκείνους που παρακολουθούν απομακρυσμένα.

Κι επειδή, λοιπόν, οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τα IEK Delta 360, σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τη στήριξή σας στην ομάδα και να βρεθείτε στον αγωνιστικό χώρο. Να δείτε τον εαυτό σας δίπλα στους αγαπημένους σας παίκτες και ζωντανά κατά τη μετάδοση του αγώνα ψηφιακά μέσω των LED οθονών της Τούμπας και χάρη στην εφαρμογή Seyu.

Το περσινό case study, άλλωστε, έδειξε πως η διαδραστική αυτή επικοινωνία ήταν επιτυχημένη. Ο ΠΑΟΚ έσπασε όλα τα ρεκόρ της πλατφόρμας Seyu με περισσότερες από 3.200 selfies, από τις οποίες το 63% αφορούσαν οικογενειακές ή παρεϊστικες φωτογραφίες από φίλους του ΠΑΟΚ που παρακολουθούσαν μαζί τους αγώνες, ενώ η απήχηση της ενέργειας στα Social Media ξεπέρασε τις 700.000.

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε και να δείτε τον εαυτό σας στην Τούμπα; Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Βγάζετε μια selfie μέσω της εφαρμογής Seyu, επιλέγετε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον ΠΑΟΚ και μέσα σε έξι δευτερόλεπτα η φωτογραφία σας είναι διαθέσιμη για να… παίξει στα LED του γηπέδου, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε και να την κατεβάσετε και να την ποστάρετε στους λογαριασμούς σας στα Social Media με το ειδικό ασπρόμαυρο photo frame.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

1. Κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ‘Seyu – Together for victory’.
2. Κάνετε login στην εφαρμογή μέσω Google ή Facebook.
4. Επιλέγετε τον ΠΑΟΚ ως αγαπημένη σας ομάδα από τις διαθέσιμες στην εφαρμογή.
5. Επιλέγετε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.
6. Βγάζετε Selfie
7. Επιλέγετε το μήνυμά σας και μας το στέλνετε.

Για να βγει η φωτογραφία πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η περιστροφή οθόνης στο κινητό. Επίσης, οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν πρόσωπα, να είναι φωτεινές και να μην περιλαμβάνουν διαφημιστικά μηνύματα.

Μετά το τέλος του αγώνα στην εφαρμογή της Seyu μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες σε ένα ειδικό gallery.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται με την υποστήριξη του IEK Delta 360 και είναι διαθέσιμη από τώρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ για Android κι εδώ για ios και αρχίστε να μας στέλνετε τις Selfies σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία