Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Sunday, August 16, 2026

«Ο ΠΑΟΚ έκανε την προσφορά του για Μπιάνκο, αλλά…»

Δημοφιλή

Ο μάνατζερ του Αλεσάντρο Μπιάνκο, Μπέμπε Γκάλι, μίλησε για το μέλλον του πελάτη του, σημειώνοντας πως η επιθυμία του νεαρού μέσου θα ήταν να μείνει στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση των «ασπρόμαυρων» που έπεσε στο κενό.

Όπως είπε:

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει στη Φιορεντίνα:

«Δεν νομίζω: Είμαι απογοητευμένος που είναι ένας παίκτης που η Φιορεντίνα δεν σκέφτεται να κρατήσει. Είμαι λίγο απογοητευμένος που δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ, αλλά θα δούμε. Κάτι θα προκύψει.»

Στη συνέχεια ανέφερε:

«Η Φιορεντίνα πρέπει να αποφασίσει, όχι εμείς. Θα είχαμε μείνει ευχαρίστως στον ΠΑΟΚ, αλλά ο παίκτης ανήκει στη Φιορεντίνα και ο σύλλογος θα αποφασίσει για το μέλλον του. Αλλά ο Αλεσσάντρο είναι ένας από τους πιο δυνατούς νεαρούς παίκτες στην Ιταλία. Ας δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση για να φύγει από τη Φιορεντίνα.»

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων:

«Ο ΠΑΟΚ υπέβαλε την προσφορά του και η Φιορεντίνα δεν δέχτηκε, πράγμα που είχε δικαίωμα να κάνει, δεδομένου ότι είναι παίκτης τους. Ο σεβασμός των επιθυμιών του συλλόγου είναι το σωστό. Δεν είναι απόφαση του ατζέντη.»



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Θύρα 4 για Κωνσταντέλια: «Η σημαία να μείνει για πάντα στον ιστό της!»

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση στους λογαριασμούς της στα social media αναφορικά με το θέμα του Γιάννη...

Στην ίδια κατηγορία