Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ είναι το μέλλον της ελληνικής πάλης!»

Δημοφιλή

Μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας πάλης του ΠΑΟΚ από την… Σουηδία, ο πρωταθλητής του Δικεφάλου Λαοκράτης Κεσίδης βγαίνει «Τετ Α Τετ» στη FORZA. Ο Έλληνας παλαιστής, που μένει μόνιμα στο εξωτερικό, αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του Δικεφάλου, ενώ μιλά και για τον μεγάλο προσωπικό του στόχο.

Πως ξεκίνησε η ενασχόληση σου με την πάλη;

«Από τον παππού μου ήρθε η επιρροή για την ενασχόληση με την πάλη. Ήταν πρωταθλητής Ελλάδας το 1963 και αυτός μύησε τόσο τον πατέρα μου, όσο εμένα και αδελφό μου στο συγκεκριμένο άθλημα».

Πότε αποφάσισες να ασχοληθείς σοβαρά με το άθλημα;

«Νομίζω πως αυτό ήρθε στα 15 μου χρόνια. Μόλις είχα πάρει μεταγραφή από μια μικρή ομάδα σε μια αρκετά μεγαλύτερη. Μόλις κατάλαβα πόσο διαφορετικές ήταν οι συνθήκες εκεί, μου γεννήθηκε η επιθυμία να γίνω πρωταθλητής».

Ο ΠΑΟΚ πότε προέκυψε;

«Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκα για πρώτη φορά το 2006, ήταν η πρώτη χρονιά που ήρθα στην Ελλάδα για αγώνες. Στην συνέχεια αγωνίστηκα στον Ήφαιστο Βαθυλάκου, πριν επιστρέψω και πάλι στην ομάδα».

Τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για εσένα;

«Ότι είμαστε ομάδα, αυτό είναι το σημαντικότερο κατά την προσωπική μου άποψη. Το άθλημα μπορεί να είναι ατομικό αλλά χωρίς τα παιδιά και τους προπονητές, που δουλεύουν μαζί σου, σε βοηθούν, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το να αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί με κάνει πολύ περήφανο».

Που οφείλεται η τόσο επιτυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ, και οι συνεχόμενοι πανελλήνιοι τίτλου;

«Η ομάδα μας, ο ΠΑΟΚ αποτελεί το μέλλον της ελληνικής πάλης! Έχουμε πολλούς ανθρώπους δίπλα μας, που ενδιαφέρονται για τα παιδιά και αγαπούν το άθλημα μας. Πιστεύω ότι με αυτή την οργάνωση, τον τρόπο δουλείας και την αγάπη, δεν θα μπορέσει να μας φτάσει κανείς τα επόμενα, πολλά, χρόνια».

Ποιος είναι ο μεγάλος σου στόχος για το 2020;

«Ο μεγάλος μου στόχος για το 2020 δεν είναι άλλος από την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Για αυτό δουλεύω σκληρά και ελπίζω να το πετύχω».

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που έχεις αντιμετωπίσει;

«Έχει δυσκολίες, ναι. Πρέπει να λείπεις από την οικογένεια σου όταν πας σε προετοιμασίες στο εξωτερικό. Επίσης το πιο δύσκολο είναι ότι το άθλημα δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα. Έτσι αναγκαζόμαστε να βάζουμε σε αρκετές περιπτώσεις από την τσέπη μας. Ωστόσο έχει και καλά. Η περηφάνια που νιώθεις εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι όταν πετυχαίνεις κάτι σπουδαίο».

Πως σου αρέσει να περνάς τον όποιον ελεύθερο χρόνο σου;

«Γενικότερα μου αρέσουν τα ήρεμα πράγματα. Θέλω στον ελεύθερο μου χρόνο να χαλαρώνω και να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου. Εναλλακτικά , μου αρέσει να βλέπω κάποια σειρά ή να παίζω playstation».

Έχεις κάποιο χόμπι;

«Έχω ναι, την… πάλη. Θα έλεγα ότι ήμουν επαγγελματίας παλαιστής αλλά, ας μην κρυβόμαστε  οι απολαβές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν επαγγελματικές. Παρ΄όλ αυτά, κάνω οκτώ – εννέα προπονήσεις την εβδομάδα, το αγαπώ. Το θεωρώ (και) χόμπι μου!»

Παρακολουθείς ταινίες; Ποιες είναι οι αγαπημένες σου;

«Παρακολουθώ ταινίες, ναι. Αγαπημένες μου είναι οι “Snatch” και “Lock stock and two smoking barrels”».

Ποιο το αγαπημένο σου είδος μουσικής;

«Μου αρέσει πολύ να ακούω Grim».

Παρακολουθείς, πέραν της πάλης, κάποιο άλλο άθλημα ως φίλαθλος;

«Ναι, μου αρέσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο, όποτε έχω την ευκαιρία. Κυρίως θα δω την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ και την ΑΙΚ Στοκχόλμης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη να πάρει τον τίτλο

Μετά και την γκέλα ολκής με την ισοπαλία στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ απώλεσε πλέον μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων του...

Στην ίδια κατηγορία