Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ είναι το αφεντικό

Δημοφιλή

Την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε του Ηρακλή στο Παλατάκι, με 72-69, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής. Ο

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, προηγούμενος με 0-8, ενώ έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με διψήφια διαφορά και το 10-20.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και πλησίασαν στο σκορ στη δεύτερη περίοδο με κύριο εκφραστή τον επιθετικών τους προσπαθειών τον Βασίλη Τολιόπουλο, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με τον Ηρακλή να προηγείται με τέσσερις πόντους.

Στην τρίτη περίοδο το σκηνικό ανατράπηκε με τον ΠΑΟΚ να σφίγγει την άμυνα του και να χτίζει σταδιακά διαφορά, με τον Ανδρέα Χριστοδούλου να βγαίνει μπροστά με οκτώ συνεχόμενους πόντους.

Στην τέταρτη περίοδο οι «ασπρόμαυροι» διαχειρίστηκαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος για την πρώτη και σημαντική νίκη που έφερε το «ξέσπασμα» της ομάδας και του σταφ με την κόρνα της λήξης.

Το δεκάλεπτα: 10-20, 33-37, 56-48, 72-69

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία