Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για τη Νέα Τούμπα!

Δημοφιλή

Μπορεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα να έχει υπογραφεί με βάσει τις πληροφορίες, ωστόσο ο ΠΑΟΚ τηρεί μια υπεύθυνη στάση αναμονής, μέχρι αυτό να γίνει επίσημο, και να ανακοινωθεί το ΦΕΚ.

Από τον Δικέφαλο αντιλαμβάνονται ότι το ζήτημα είναι σοβαρό, και αυτό δεν παίρνουν επίσημα θέση πάνω σε πληροφορίες.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει πολιτική κεφαλαιοποίηση και μέρισμα μέρισμα της επιτυχίας, τηρώντας θεσμική και σοβαρή στάση.

Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» τονίζουν πως δεν έχουν κανένα λόγο να αμφισβητήσουν πως ο χρόνος που πέρασε, χρησιμοποιήθηκε για να ενσωματωθούν οι αλλαγές στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος, με βάση τις συνομιλίες που είχαμε και αναμένουμε ένα πλήρες και σωστό νομικό κείμενο.

Μετά τις ανακοίνωση του ΦΕΚ μάλιστα, ο Δικέφαλος θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα του μεγάλου πρότζεκτ, μιας και η προεργασία έχει ήδη γίνει.

Aπλά ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν προχωρά σε ανακοινώσεις, αφού γνωρίζει ότι σε τέτοια κείμενα όπως το Προεδρικό Διάταγμα, κάθε λέξη παίζει ιδιαίτερο ρόλο.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία