Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι απέναντι στον Βόλο!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (9/4) τον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι «φτωχή», όμως ο Δικέφαλος έχει χτίσει μία καλή παράδοση κόντρα στην ομάδα από την Μαγνησία.

Πιο συγκεκριμένα, σε οχτώ αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί, οι «ασπρόμαυροι» μετράνε έξι νίκες, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Super League:

«Αυτή είναι η πέμπτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Βόλο και η πρώτη για την διαδικασία των Playoffs.

Στις τέσσερις που έχουν συναντηθεί μέχρι τώρα υπάρχουν τρεις νίκες του ΠΑΟΚ και μια εντυπωσιακή ισοπαλία με 4-4 την σεζόν 2021-22.

Συνολικά υπάρχουν οκτώ μεταξύ τους αναμετρήσεις και στις δύο έδρες, με τον ΠΑΟΚ να έχει έξι νίκες και δύο από τα παιχνίδια τους να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Ο Άκπομ σκόραρε τόσο στο πρώτο ματς της Τούμπας, όπως και στον Βόλο και είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει και κατά της ομάδας της Μαγνησίας και στα δύο παιχνίδια της χρονιάς.

Δύο γκολ σημείωσε ο Ζίβκοβιτς στο 4-4, κάτι που δεν είχε καταφέρει κανείς από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στα έξι συνολικά παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες. Ο Ζίβκοβιτς είχε σκοράρει και στο φετινό παιχνίδι της Τούμπας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έχει τρία γκολ κόντρα στην ομάδα του Βόλου συνολικά.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 11-4».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία