Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026

O ΠΑΟΚ έχει τέσσερα (κι ένα) φορ κι όμως εξακολουθεί να ταλαιπωρείται!

Δημοφιλή

Τι πράγμα κι αυτό! Ο ΠΑΟΚ, από εκεί που πέρσι πήρε το πρωτάθλημα έχοντας Μπράντον και Σαμάτα με τα θέματά τους, φέτος έχει τέσσερα φορ εδώ, που πλέον παίζουν όλα και έναν τον Τζίμα στη Γερμανία, που κάνει άλματα προόδου, δικαιώνοντας το δανεισμό.

Τέσσερα και ένα φορ, αλλά η ομάδα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται στη θέση. Γιατί αν δεν ταλαιπωρούνταν, δεν θα άλλαζαν συνέχεια οι παίκτες σε αυτή τη θέση.

Έστω και έτσι ο Λουτσέσκου προσπαθεί να πάρει κάτι από τον καθένα, προσπαθεί και να προσαρμόσει τους δύο που αποκτήθηκαν και ακόμη δυσκολεύονται.

Το πώς θα πάει η διαχείριση σε αυτή τη θέση θα είναι ένα πολύ περίεργο θέμα και θα το περιμένουμε με ανυπομονησία.




Τελευταία νέα

O Νίκολιτς μίλησε για διαιτησία!

Ο Μάρκο Νίκολιτς, παρότι δεν ήθελε να σχολιάσει τη διαιτησία (...), αναφέρθηκε τόσο στο πέναλτι του Ζαφείρη όσο και...

Στην ίδια κατηγορία