Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο όρος, που τον… συνδέει με τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

O Tσούμπα Άκπομ έκανε μια καλούτσικη σεζόν με την Μίντλεσμπρο, με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 38 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ και το όνομά του παίζει στο μεταγραφικό παζάρι.

Από τη Νιγηρία, κυρίως, την πατρίδα του, προέκυψαν δημοσιεύματα ότι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει η Μπεσίκτας, η οποία τον είχε στην ατζέντα της από την εποχή ακόμη που έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος επιθετικός μπορεί να φέρει κι άλλα χρήματα στον ΠΑΟΚ καθώς ο Δικέφαλος κράτησε ένα ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Το… πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Μπεσίκτας δεν θα δώσει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ και η σχετική ρήτρα για τον ΠΑΟΚ ισχύει για ποσό άνω των 3 εκατομμυρίων, που ήταν η τιμή που τον αγόρασε η Μίντλεσμπρο.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗ ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Aνάμεσα στους τερματοφύλακες που έπαιξαν δυνατά για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν και ο Σλοβάκος Ντομινίκ Γκρέιφ, που τον γνωρίσαμε από τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Παρότι έγιναν δύο φορές συζητήσεις, πρόταση δεν έγινε και ο 24χρονος Σλοβάκος πήρε μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι στη Μαγιόρκα με 2,5 εκατομμύρια και θα παίξει στη La Liga.

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ  ΞΑΝΑ…

Δεν το άκουσε για πρώτη φορά το όνομα του Ρεμπότσο ο Λουτσέσκου. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της Γκινγκάμπ είχε προταθεί ξανά στον ΠΑΟΚ και στον ίδιο προπονητή, τότε από τον Λούμπος Μίχελ, που ήταν τεχνικός διευθυντής. Ο Λουτσέσκου τον ήξερε τον ποδοσφαιριστή και ήξερε και πως στο μεσοδιάστημα δεν είχε την εξέλιξη που πολλοί περίμεναν.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ

Πολλά ονόματα παικτών, για τους οποίους ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, “έπαιξαν” και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους. Του Ράφα Σοάρες, για παράδειγμα, είχε “παίξει” και τον Ιανουάριο, πριν αποκτηθεί ο Μπάμπα. Ολοι αυτοί οι παίκτες ήταν στην ατζέντα του τμήματος σκάουτινγκ τα τελευταία ένα δύο χρόνια, υπάρχουν έτοιμα ρεπόρτ και όταν υπάρχει ανάγκη, έρχονται στην επιφάνεια.

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ

Τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας δεν έχουν κλείσει, καθώς υπάρχουν “άστεγες” ομάδες και μέχρι τα μέσα του μήνα αναμένεται να έχουν όλες από ένα συμβόλαιο για να μπορέσει να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστο το νέο πρωτάθλημα!

Από τους μεγάλους, “άστεγος” για την ώρα είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, που επέλεξε να περιμένει και να μη βιαστεί να κλείσει μια συμφωνία, ελπίζοντας ότι θα πάρει περισσότερα απ΄ όσα πήρε πέρσι (8-9 εκατομμύρια).

Η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός έκλεισαν στην Cosmote (από 7 ως 9 εκατομμύρια με τα μπόνους, λέει η πιάτσα) και τελευταίος έκλεισε ο Ολυμπιακός στη NOVA, με ένα ποσό που -όπως λέγεται- ξεκινά από τα 11 και φτάσει στα 12 εκατομμύρια!

Αφού “καθάρισαν” οι άλλοι τρεις, έρχεται και η σειρά του ΠΑΟΚ που θα προσπαθήσει να πάρει αυτά που… δικαιούται. Σίγουρα περισσότερα από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και κοντά στα χρήματα του Ολυμπιακού.

Το σημαίνει αυτό; Ότι ο ΠΑΟΚ πάει για διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά. Αν θα τα πάρει από τη NOVA ή από την Cosmote, που μπήκε στο παιχνίδι, έχοντας χάσει σημαντικά πρωταθλήματα, θα φανεί…

Αξίζει να σημειωθεί ότι την υπόθεση αυτή την χειρίζεται αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος κάνει και τις επαφές, όπως άλλωστε συνέβη και πέρσι…

Όσο για τους άλλους;

Ο Άρης έχει 4,5 εκατομμύρια από το περσινό του συμβόλαιο κι όλοι οι υπόλοιποι, που είτε έχουν συμβόλαια με τη NOVA, είτε θα βρουν στην Cosmote, θα κινηθούν στα 1,5 με 2 εκατομμύρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μια ανάσα από την Μπάγερν ο Ζιντάν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα... βήμα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου! Ο...

Στην ίδια κατηγορία