Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ντίβατς, ο Πέτζα και οι λάθος αποφάσεις που κοστίζουν

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ εδώ έχει τα δικά του, στην άλλη άκρη του ατλαντικού έχουν τα… δικά τους. Ένας πρώην του ΠΑΟΚ με πολύ σημαντική θέση πλέον ως στέλεχος στο ΝΒΑ -είναι «τζένεραλ μάνατζερ» των Σακραμέντο Κινγκς- δέχθηκε πρόσφατα κριτική για το γεγονός πως «χάθηκε» για τους Κινγκς ένα μεγάλο κελεπούρι, που εξελίσσεται σε σταρ πρώτου μεγέθους στο ΝΒΑ. Ο λόγος για τον καταπληκτικό Λούκα Ντόνσιτς.

Τα περισσότερα πυρά δέχεται βέβαια ο διορισμένος από τους μετόχους, πρόεδρος των Κινγκς, ο Βλάντε Ντίβατς, για τον οποίο έγραψαν πως δεν ήθελε τον Σλοβένο γιατί ήταν μαλωμένος με τον πατέρα του Ντόνσιτς!

Ο Πέτζα φυσικά τον ήξερε τον Λούκα. Σε μια από τις καλοκαιρινές επισκέψεις του στην Θεσσαλονίκη, ο Πέτζα είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους πως τον είχε συναντήσει, είχε μιλήσει μαζί του και πως η εισήγηση του (παρότι δεν έχει ρόλο σκάουτερ), ήταν θετική στο να επενδύσουν πάνω του οι Κινγκς. Κάποια στιγμή, όμως, τέθηκε θέμα για το αν θα ταίριαζε στην ομάδα με τον Μπογκντάνοβιτς. Οι Κινγκς έκαναν πίσω, το «πουλάκι» πέταξε και εκατομμύρια δολάρια χάθηκαν…

ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ

Κόσμος και κοσμάκης μαθαίνουμε επισκέπτεται το γραφείο του Αυγενάκη στην Αθήνα. Ο φίλτατος υπουργός φαίνεται πως εκτός από το ποδόσφαιρο ασχολείται έντονα και με το μπάσκετ. Θα επανέλθουμε προσεχώς…

Η «ΜΠΟΥΚΑ» ΤΟΥ… ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΕΔ

*Μπουκάρει πριν από κάνα δυο βδομάδες στην ΚΕΔ παράγοντας νεοφώτιστης στην Α1 ομάδας και ουρλιάζει: «Ντροπή σας να δαγκώνετε το χέρι που σας τάιζε. Θα δείτε από εδώ και πέρα, θα τα πούμε από την ανάποδη…». Κάτι φώναζε και για 20.000 ευρώ!

*Κάποιοι μάλιστα, ηχογράφησαν το σκηνικό. Κυκλοφορεί το ηχητικό σε στενό κύκλο. Ουδείς όμως έπιασε τον συγκεκριμένο «παράγοντα» από τον γιακά να του πει «Κάτσε κύριος, τι είναι αυτά που λες;». Ουδείς.

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Έγινε μια συνάντηση οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ τον Θ. Δρακόπουλο. Δεν πήγε και πολύ καλά το τετ α τετ. «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας βλέπω», τους είπε! «Εσύ μας βρήκες εδώ και εμείς θα είμαστε εδώ και μετά από σένα» του απάντησαν!

ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ

*Ένας αθηναϊκός αστικός …μύθος λέει πως ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα, ο Βαγγέλης Λιόλιος ενημέρωσε τους τρεις μεγάλους της Αθήνας για την απόφαση του να κατέβει για πρόεδρος της ΕΟΚ και ζήτησε και την συναίνεση τους.

* Ο Παναθηναϊκός αρχικά ήταν αντίθετος, όμως, λένε πως υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση. Του είπαν (του Παναθηναϊκού) να βάλει «πλάτη» για την αλλαγή στην ΕΟΚ προκειμένου να τον βοηθήσουν με τον Βοτανικό. Σενάρια; Θα δείξει.

* Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα με την τροπή που πήρε η συνεργασία του Άρη με τον Μαρκόπουλο. Από τις πρώτες εβδομάδες της συνεργασίες τους άρχισαν να «στραβώνουν» πράγματα.

*Ο Έλληνας τεχνικός πιθανότατα θα διεκδικήσει τα δεδουλευμένα. Περίπου 7.000 ευρώ τον μήνα ήταν η αμοιβή του και έλαβε μόνο μια δόση.

ΤΟ «ΧΑΜΕΝΟ» ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ!

Ανέλαβε νέα διοίκηση στον μπασκετικό Άρη. Η οποία δεν έχει καμία οικονομική δυνατότητα. Το πεντοχίλιαρο για να κατέβει η αποστολή στην Αθήνα για να παίξει με την ΑΕΚ το έδωσε ο Καρυπίδης. Ο οποίος βέβαια το χρωστούσε στην ΚΑΕ (είχε υποσχεθεί βοήθεια μέσω εισιτηρίων του ποδοσφαιρικού Άρη), αλλά παρουσιάστηκε ως «τρομερή» ενίσχυση. Φτωχομάνα… η μπασκετομάνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ μετά τις συλλήψεις

Την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στην επίθεση σε βάρος αστυνομικών της Υ.Α.Τ. στου Ρέντη με αποτέλεσμα τον...

Στην ίδια κατηγορία