Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Monday, August 17, 2026

O Nταβίντ Λουίζ το… τρίο και το σκάνδαλο

Δημοφιλή

Την ώρα που ο Νταβίντ Λουίς ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Κύπρο με τη φανέλα της Πάφου, στην πατρίδα του γίνεται χαμός αναφορικά με τα… νυχτοπερπατήματα του έμπειρου αμυντικού.

Συγκεκριμένα, η Κάρολ Καβαλκάντε αποκάλυψε πως διατηρούσε παράνομη σχέση με τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι αρραβωνιασμένος με την Μπρούνα Λουρέιρο και έχει μαζί της δύο κόρες.

Στη δημοσιότητα ήρθαν μηνύματα που αντάλλασε ο Λουίς με την Καβαλκάντε, που ισχυρίστηκε πως ο έμπειρος παίκτης της είχε προτείνει να κάνουν τρίο με μια φίλη της.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί ότι σε μία από τις συνομιλίες των δύο εραστών, διακρίνεται ο Λουίς να προσπαθεί να καθησυχάσει την ανήσυχη Κάρολ λέγοντάς της πως «το να υπηρετείς τον Θεό είναι ο μόνος δρόμος»!

Αλλού, γίνονται αναφορές σε επιθετικές συμπεριφορές του 38χρονου στόπερ προς την Καβαλκάντε, που αποφάσισε να συγκεντρώσει screenshots και να μοιραστεί την ιστορία της.

Από πλευράς Νταβίντ Λουίς, η εταιρεία που διαχειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις του έχει προχωρήσει σε έρευνα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «η Καβαλκάντε είχε στείλει προσωπικές φωτογραφίες στον πελάτη μας για να του τραβήξει την προσοχή».



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Επέστρεψε Θεσσαλονίκη ο Κωνσταντέλιας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά το ταξίδι του στο Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία