Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Ντάντας ψηφίζει ΠΑΟΚ… δαγκωτό

Δημοφιλή

Όπως αποκάλυψε η FORZA, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με την Μπενφίκα για την παραμονή του Τιάγκο Ντάντας στο ρόστερ του Δικεφάλου και τη νέα σεζόν, με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο, να έχει στην ατζέντα του ραντεβού με τον αντίστοιχο της πορτογαλικής ομάδας, Ρούι Κόστα.

Οι δύο Πορτογάλοι έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και εδώ είναι η στιγμή που η διαπραγματευτική ικανότητα του Μπότο πρέπει να έρθει στην επιφάνεια. Βέβαια, στην όλη υπόθεση υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. Αυτό δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, τον Τιάγκο Ντάντας.

Ο 22χρονος έχει πειστεί πως ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα για να πάρει την… ανηφόρα η καριέρα του και πάλι. Ο Ίβηρας μέσος, που το καλοκαίρι θα αγωνιστεί με την Πορτογαλία στο EURO U21 κατανοεί πως στην Μπενφίκα δεν θα βρει χώρο και δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για κάποια από τις μικρομεσαίες ομάδες αυτής.

Οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ, αλλά και το επίπεδο ζωής στη Θεσσαλονίκη τον ευχαριστούν ιδιαιτέρως, ενώ και η συνεργασία του με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, θεωρεί πως τον εξελίσσει ως ποδοσφαιριστής. Από την πλευρά του ο Ντάντας έχει δώσει τα μηνύματα του στην Μπενφίκα πως θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και πλέον και ο ίδιος περιμένει την έκβαση των συζητήσεων ανάμεσα στα δύο κλαμπ.


Τελευταία νέα

Ορίστηκε το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί ο νοκ-άουτ προημιτελικός του Κυπέλλου...

Στην ίδια κατηγορία