Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Μιτρίτσα επέστρεψε Θεσσαλονίκη

Δημοφιλή

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα στη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ρουμανίας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, με τον 27χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ρουμάνος εξτρέμ ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να επανέλθει μετά τον Covid19, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να είναι πολύ κοντά.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει ήδη στο παρελθόν κι ο ΠΑΟΚ στρέφει την απόλυτη προσοχή του πλέον στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Μαρσέιγ που θα κρίνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας. Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε ασκήσεις γύρω από το passing game, τη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επέστρεψε από τη Ρουμανία κι έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να επανέλθει μετά τον Covid19.

Την Τρίτη (05.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τραγική σεζόν για τις αγγλικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης

Σε μία εβδομάδα η Αγγλία είδε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να αποκλείονται από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA,...

Στην ίδια κατηγορία