Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μίσιτς ρίχνει γέφυρες στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Έχει ανοίξει η συζήτηση ανάμεσα στην πλευρά του Γιόζιπ Μίσιτς και του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης άρχισε να δείχνει την αξία του, ο ίδιος θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη, και ο ατζέντης του άρχισε να ρίχνει το μπαλάκι στον Μπράνκο, για να συζητήσουν για το καλοκαίρι. Η ρήτρα του είναι στα 2.000.000 ευρώ, αλλά όλα είναι προς συζήτηση.

Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ

Μπορεί να είναι φρέσκος στον ΠΑΟΚ, αλλά μόνο ως… φρέσκος δεν συμπεριφέρεται! Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που την προπερασμένης Κυριακή στο ΟΑΚΑ έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ, συμπεριφέρεται ως παλιός και έμπειρος και έχει πάρει υπό την προστασία του τους νεαρούς τερματοφύλακες του Δικεφάλου.

Ο Σέρβος έχει από κοντά Ταλιχμανίδη και Παπαδόπουλου, τους οποίους συμβουλεύει σχεδόν σε καθημερινή βάση και ήταν ο πρώτος που τηλεφώνησε για να συγχαρεί τον πρώτο, που έπιασε πέναλτι την Τετάρτη στο Δουβλίνο με την Κ19.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ…

Τι σχέση έχει ο Στοχ του σήμερα με τον προ εξαετίας Στοχ; Σχεδόν καμία! Ο Σλοβάκος δεν κατάφερε να κερδίσει ακόμη την εκτίμηση του Φερέιρα, αυτό που βιώνει δεν είναι εύκολο, αλλά δε σταματά να παλεύει. Στο ΟΑΚΑ πίστευε ότι θα παίξει έστω και ως αλλαγή, αυτό δεν έγινε, και να συνεχίσει να περιμένει την ευκαιρία του, ελπίζοντας πως όταν την πάρει, θα την αξιοποιήσει. Ίδωμεν…

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Πάνω στον Ζαμπά έχει πέσει τελευταία όλος ο κόσμος… Ο Βραζιλιάνος δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος, όσες ευκαιρίες πήρε δεν τις αξιοποίησε και τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και οι συμπαίκτες του, προσπαθούν να τον… συνεφέρουν. Κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, δεν παύει να είναι.

ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ 

Πέρα όλων των άλλων, στον Ιβάν Σαββίδη αρέσει και το μπιλιάρδο. Εντός του μηνός διεξάγεται στο Ροστόφ μεγάλο τουρνουά κι ο Σαββίδης όρισε έπαθλο για το νικητή, που φθάνει τα οχτώ εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 110 χιλιάδες ευρώ).

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ,Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ

Πότε ήταν η τελευταία φορά, πριν του Μπίσεσβαρ την περασμένη Κυριακή, που ένα χαμένο πέναλτι στοίχισε βαθμούς στον ΠΑΟΚ; Πάνε τέσσερα χρόνια (18 Οκτωβρίου 2015), από το ματς στο Καυτανζόγλειο εναντίον του Ηρακλή, όταν στο 90΄ της αναμέτρησης, κι ενώ η ομάδα του Τούντορ, προηγούνταν με 3-2, ο Μπερμπάτοφ αστόχησε από την άσπρη βούλα. Και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-3.

Η… ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΛΗΜΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ

Ηταν αναμενόμενο για τον Δημήτρη Λημνιό να πάρει προαγωγή από την εθνική ελπίδων στην αντίστοιχη των ανδρών. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ευελπιστεί να κάνει επίσημο ντεμπούτο με τους μεγάλους στα ματς που ακολουθούν με Ιταλία και Βοσνία. Πριν ενάμισι χρόνο, με προπονητή τον Σκίμπε, είχε παίξει στο φιλικό με τη Σ. Αραβία (0-2), που είχε γίνει στη Σεβίλλη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία