Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Μίλικ θέλει να φέρει τον Σφιντέρσκι στην Γιουβέντους

Δημοφιλή

Μπορεί ο Αρκάντιους Μίλικ να αγωνίζεται ως δανεικός στην Γιουβέντους τη φετινή σεζόν, αλλά δείχνει να φροντίζει και για το μέλλον της προσωρινής του ομάδας. Ο 28χρονος Πολωνός παραχωρήθηκε για έναν χρόνο από την Μαρσέιγ και διανύει μάλιστα μια εξαιρετική σεζόν στους «μπιανκονέρι», ενώ φέρεται να κάνει το προξενιό για να φέρει στο Τορίνο τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο Μίλικ έχει ήδη συστήσει τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ στους επιτελείς της «μεγάλης κυρίας» και προμοτάρει την περίπτωσή του.

Στα ρεπορτάζ επίσης τονίζεται η πορεία του Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ και στην Σάρλοτ αλλά και η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ του Κατάρ με την φανέλα της Εθνικής Πολωνίας. Τέλος, επισημαίνεται το γεγονός ότι η αμερικανική ομάδα ξόδεψε 5.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη από τον Δικέφαλο, κι ότι με ένα τέτοιο ποσό θα μπορούσε η Γιουβέντους να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία