Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μάντζιος και ο Άρης!

Δημοφιλή

Πρόωρο κι άδοξο τέλος έλαβε η θητεία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

Έπειτα από 14 παιχνίδια, ο 53χρονος κόουτς αποχώρησε από την ομάδα της Αρκαδίας, το τιμόνι της οποίας ανέλαβε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Προφανώς και κάτι δεν «κόλλησε» καλά στη… χημεία του κόουτς όχι μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και με τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ (Καϋμενάκης – Μπάκος) κι έφερε το διαζύγιο προτού καν τελειώσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.

Όσο για την επόμενη μέρα του Έλληνα τεχνικού;

Διακαής πόθος ήταν και παραμένει η συνεργασία με κλαμπ του εξωτερικού. Κάτι όμως που δεν είναι εύκολο να συμβεί.

Όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την πλειοψηφία των Ελλήνων προπονητών. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, όσοι έχουν καταφέρει να εργαστούν εκτός συνόρων.

Μια φορά, για τον κόουτς – Μάντζιο εξακολουθεί να υπάρχει «fan club» στα ενδότερα του Άρη.

Βλέπετε, πρόκειται για έναν προπονητή που άφησε το στίγμα του τα σχεδόν δύο χρόνια και στα 66 παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο των «κιτρίνων».

Επί των ημερών του ο Άρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εσχάτως και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή εν όψει της επόμενης σεζόν, ο Θεόδωρος Καρυπίδης γίνεται αποδέκτης εισηγήσεων με επίκεντρο την προοπτική επιστροφής του Μάντζιου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αρκετοί που κινούνται εντός και εκτός των τειχών του Άρη θα ήθελαν τον Μάντζιο ξανά στον πάγκο της ομάδας, θεωρώντας πως αξίζει και δικαιούται να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία.

Συν τοις άλλοις, ο εν λόγω προπονητής ποτέ δεν έπαψε να είναι αγαπητός στον κόσμο της ομάδας και η δημοτικότητά του να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Κάτι που σίγουρα θα λάβουν σοβαρά υπόψιν στον «πλανήτη – Άρη» από την στιγμή που σκεφτούν σοβαρά την περίπτωση του πρώην τεχνικού των «κιτρίνων» για την επόμενη ημέρα στην άκρη του πάγκου.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία