Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μάαρτεν Μάρτενς και η… προπονητική

Δημοφιλή

Τον δρόμο της προπονητικής έχει επιλέξει ο, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, Μάαρτεν Μάρτενς, που βρίσκεται από το 2021 στο «τιμόνι» της ομάδας νέων της Άλκμααρ.

Η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, και φυσικά δεν έχει τη δυνατότητα ανόδου, με τον Βέλγο πρώην ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων», που κρέμασε τα παπούτσια του το 2015, να αναζητά το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο 38χρονος πλέον τεχνικός έχει γνωστοποιήσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά, ως προπονητής της ομάδας νέων της Άλκμααρ, και στο τέλος αυτής θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας για το αν θα αναλάβει νέο ρόλο μέσα στο κλαμπ, ή αν θα αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της καριέρας του.

Φέτος η Αλκμάαρ Κ21 του Μάρτενς βρίσκεται στην ένατη θέση της Β’ Ολλανδίας, με 40 βαθμούς, μετά από 20 παιχνίδια. Ο Μάρτενς πριν αναλάβει την ομάδα είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής της Κλαμπ Μπριζ, φτάνοντας μέχρι τη θέση του βοηθού, στην ομάδα Κ21.

Ως ποδοσφαιριστής, με τον ΠΑΟΚ έκανε 23 συμμετοχές και 3 γκολ, και κρέμασε τα παπούτσια του μετά το τέλος της σεζόν 2014-15, και έναν δανεισμό στην Σερκλ Μπριζ, μόλις στα 32 του χρόνια, λόγω των τραυματισμών που συχνά- πυκνά τον ταλαιπωρούσαν.


Τελευταία νέα

Φίτεσε: Εξοντωτική ποινή και υποβιβασμός!

Τίτλους... τέλους στην προσπάθεια της Φίτεσε να γλιτώσει έναν ατιμωτικό υποβιβασμό, τον πρώτο της μετά από 35 χρόνια σερί...

Στην ίδια κατηγορία