Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Λύκος» κι η «αγέλη» του!

Δημοφιλή

Με την απόκτηση των Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μάρβιν Τζόουνς, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από το να «κλείσει» το ρόστερ του για την σεζόν 2021-22.

Κοινός παρονομαστής των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων; Μα φυσικά το ότι γνωρίζονται πολύ καλά με τον Άρη Λυκογιάννη!

Πλέον, οι παίκτες που έχουν ήδη… τριβή με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, είναι πέντε! Ο Ζερμέιν Λοβ, ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Μάρβιν Τζόουνς!

Κατ΄ επέκταση, ο Δικέφαλος θα έχει λογικά τη δυνατότητα να «χτιστεί» πολύ πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες ομάδες της Basket League, μιας και στους παραπάνω πρέπει να προστεθούν και οι Τζος Κάρτερ, Γιώργος Καμπερίδης, που γνωρίζουν ήδη από την περσινή σεζόν τη φιλοσοφία, τα «θέλω» και τον τρόπο δουλειάς του Άρη Λυκογιάννη!

Ως προς το γιατί ο Άρης Λυκογιάννης εμπιστεύεται παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν, η απάντηση είναι απλή! Από τη μία έχει άριστη εικόνα για τις ικανότητες τους εντός του παρκέ, από την άλλη γνωρίζει πολύ καλά την προσωπικότητά τους και το κατά πόσο θα μπορέσουν να αποτελέσουν κομμάτια μιας πραγματικής «οικογένειας», όπως ήταν ο περσινός ΠΑΟΚ.

Από την άλλη ωστόσο, υπάρχει και ένα άλλο σημαντικό γεγονός. Εκτός του ότι ο Άρης Λυκογιάννης συνεργάστηκε με τον Λοβ στον Χολαργό και στον Κολοσσό, με τους Γκρίφιν, Τολιόπουλο, Τζόουνς στον Κολοσσό και τον Γιάνκοβιτς στον Χολαργό, υπάρχει ήδη «χημεία» μεταξύ των συγκεκριμένων παικτών!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζόουνς υπήρξε συμπαίκτης με τον Γκρίφιν στον Κολοσσό, ο δεύτερος αγωνίστηκε μαζί με τον Λοβ επίσης στον σύλλογο της Ρόδου, ενώ ο Γιάνκοβιτς γνωρίζει ήδη τον Λοβ από την συνύπαρξή τους στον Χολαργό, εκτός του ότι οι Λοβ, Γκρίφιν και Κάρτερ υπήρξαν πέρσι συμπαίκτες στο «Παλατάκι»!

Κάπως έτσι, ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσει από το… μηδέν μία καινούργια ομάδα, με… παλιούς και νέους να μοιράζονται την ίδια προσμονή για την έναρξη της προετοιμασίας και φυσικά για την παρουσία κόσμου στις κερκίδες του PAOK Sports Arena, γεγονός που αποτέλεσε έξτρα κίνητρο για τους Λοβ και Γκρίφιν, εκτός από την παρουσία του Άρη Λυκογιάννη στην άκρη του πάγκου και την οικονομική συνέπεια της ΚΑΕ προς το πρόσωπό τους!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρώτη φορά του Σρέντερ

Ο 38χρονος Γερμανός Ρόμπερ Σρέντερ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των Play Off...

Στην ίδια κατηγορία