Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O Λουτσέσκου μίλησε για όλα

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στο PAOK TV μετά τη φιλική νίκη του Δικεφάλου επί του ΝΠΣ Βόλου με 3-1.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα. Από την αλλαγή σχηματισμού, τις προπονήσεις, αλλά και τον Σίντζι Καγκάβα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχουν πολλές σκέψεις, αρχικά μου άρεσε η θέληση για τη νίκη, το δεύτερο η θέληση να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μέσα σε 10 ημέρες και να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάμε. Χρειαζόμαστε χρόνο. Βλέπω τους παίκτες να προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτά που ζητάμε και να τους αρέσει. Το άλλο κομμάτι αφορά την έλλειψη κάποιων ποδοσφαιριστών που είναι πιο έμπειροι. Παίξαμε με μια ομάδα πιο νεανική, αλλά μας άρεσε αυτό που είδαμε. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην αρχή της αρχής.

Για την αλλαγή του σχηματισμού:

«Εξαρτάται ποιος είναι ο στόχος μας. Αν ο στόχος είναι να κερδίσει τον τίτλο θα πρέπει να κυριαρχούμε να πιέσουμε ψηλά, να αναδιοργανωθούμε σε κάθε περίπτωση. Είμαστε εδώ να κερδίσουμε τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι μια σκληρή μάχη. Δουλεύουμε στον τρόπο και στον δρόμο για να είναι ο ΠΑΟΚ μια κυρίαρχη ομάδα. Θα γίνουν λάθη, είναι φυσιολογικό, αλλά θα επιμείνουμε σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος δεν κάνω καμία σύγκριση. Είναι διαφορετικά τα πράγματα που έγιναν τα 2 χρόνια που έχουν περάσει.

Για την ομάδα:

«Είναι η αρχή της αρχής και η ομάδα… υποφέρει και θα υποφέρει αναφορικά με την αλλαγή της δυναμικής. Ξέρετε τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία την ανάγκη για τη δημιουργία ενός γκρουπ που θα παλέψει. Θέλουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο γκρουπ. Στην προπόνηση υπάρχουν παίκτες από 16 έως 19 ετών λείπουν παίκτες, όπως ο Μπίσεσβαρ, ο Σφιντέρσκι, το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα. Ο Ομάρ προπονείται καλά αλλά θέλαμε να τον κρατήσουμε εκτός για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Περιμένω απαντήσεις από τον Καγκάβα έχω κάνει μια κουβέντα μαζί του για το τι ζητάμε. Η κουβέντα έγινε πριν την προετοιμασία. Είδα μια εικόνα του Εσίτι τελείως διαφορετική. Προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα και τον είδαμε να απολαμβάνει το παιχνίδι και μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι χρειαζόμαστε 3-4 παίκτες που θα έχουν ποιότητα και εμπειρία για να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα το Κύπελλο και να έχουν καλή πορεία στην Ευρώπη. Πρώτος στόχος να χτίσουμε τη σωστή νοοτροπία».

Για τον Ολιβέιρα:

«Αρχικά είναι διαφορετικός τύπου επιθετικός από τον Σφιντέρσκι. Έχουμε 2 διαφορετικούς τύπους επιθετικών. Είναι πειθαρχημένος, μπορεί να βοηθήσει στο πρέσινγκ και να κάνει άμυνα. Το 2ο στοιχείο είναι πως μπορεί να βοηθήσει όταν υπάρχει υψήλη πίεση από τον αντίπαλο, έχει καλή κίνηση ανάμεσα στις γραμμές. Μέσα στην περιοχή μπορεί να μας δώσει λύσεις με τα τελειώματα του. Θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει αν παίξουμε με 2 φορ πιστεύω οτι ταιριάζουν τα στοιχεία τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΑΣ: «Με το… διπλό ΠΑΟΚάρα»

Ορμώμενος από την εκτός έδρας δοκιμασία του Δικεφάλου στη Λαμία με φόντο την έβδομη αγωνιστική των Play Off της...

Στην ίδια κατηγορία